Ja tez kiedys te pompke paliwa na bloku wymienialem w cysetce.
Zakupilem zamiennik za ok 100,- PLN i popracowala najwyzej minute na biegu jalowym i rozszczelnil sie jej korpus.
Potem zakupielm 'odpowiednik z oryginalem' za ok. 200,- PLN i dziala bez zarzutu. Znaczy sie powiedz za ile kupiles te pompkie i jak juz zamontujesz to czy dziala zgodnie z oczekiwaniami.
Ogrzewanie w DISCO 300
Moderator: Jerry
Ja miałem wszystkie sorty w ciągu pół roku, odpadał króciec, pomogła zmiana prowadzenia przewodu ;) Wszystkie zdychały równo, teraz mam wersję o cenie pośredniej i śrubce od góry, działa ponad pół roku ;)gucio1234 pisze:Ja tez kiedys te pompke paliwa na bloku wymienialem w cysetce.
Zakupilem zamiennik za ok 100,- PLN i popracowala najwyzej minute na biegu jalowym i rozszczelnil sie jej korpus.
Potem zakupielm 'odpowiednik z oryginalem' za ok. 200,- PLN i dziala bez zarzutu. Znaczy sie powiedz za ile kupiles te pompkie i jak juz zamontujesz to czy dziala zgodnie z oczekiwaniami.
- Nicholas
- jestem tu nowy...
- Kontaktowanie:
A dlaczego ja nic o tym niewiedziałembartuświelki pisze:Dzięki, zamówiłem ,zacznę od tego nie wiem czy tak ma być , na forum nie mogę sie tego doszukać ale ta dźwignia od pompki też lata luźno. Mam nadzieje że land mnie wzmocni a nie zabije. Przez 1000 km było super plaża, błoto ,asfalt ,bez problemu a tu masz zaczęło sie ,ale co tam ma swoje lata

Jeep Cherokee `89 4.0
www.4x4wyspawolin.pl
www.4x4wyspawolin.pl
-
-
-
-