LR Disco 300 tdi
Moderator: Jerry
nie gadaj, że padaka bo Kolega co ją kupił już zakochał, a ukochanych to my tu nie obrażamysbb pisze:ale on się nie wita tylko się chwali , że tey padaki nie wziął co to ją on, ten gupek kornacki mu wciskałjpi pisze:No witamy serdecznie
![]()
![]()

jak ktoś ma pecha to i w dupie palec złamie
LR disco 200
5 o'clock offroad team
LR disco 200
5 o'clock offroad team
to nie ja mówiłem, że padaka tylko ktoś, w tym wątku http://www.forum4x4.pl/forum/viewtopic. ... ntrolowanyjpi pisze:nie gadaj, że padaka bo Kolega co ją kupił już zakochał, a ukochanych to my tu nie obrażamyno

Land Rover Discovery 300tdi 96 r - zielony 

Ty już lepiej nic nie mów bo się pogrążaszsbb pisze:to nie ja mówiłem, że padaka tylko ktoś, w tym wątku http://www.forum4x4.pl/forum/viewtopic. ... ntrolowanyjpi pisze:nie gadaj, że padaka bo Kolega co ją kupił już zakochał, a ukochanych to my tu nie obrażamyno

a po drugie to jak ma robić disco na sprężone powietrze i to na tak małym mieszku

jak ktoś ma pecha to i w dupie palec złamie
LR disco 200
5 o'clock offroad team
LR disco 200
5 o'clock offroad team
sisiek, niezdrowa ciekawość mnie męczy... Wiadomo nie od dziś, że TV kłamie, a przynajmniej bajeruje, ale napisz co znaczy "to ja udawałem w telewizorze, że kupuję samochód"? Mam rozumieć, że cały program to lipa czy też rzeczywiście mógłbyś kupić to disco od ręki, gdybyś chciał? No chyba że nie możesz puścić pary z gęby, bo podpisałeś lojalkę TVN-u, to wtedy... też napisz. Bo pamiętaj - Forum broni, Forum radzi, Forum nigdy Cię nie zdradzi 

QJaw napisał - "oni tylko udają że kupują" [w turbo znaczy]. Więc tak naziązując do tej wypowiedzi nieśmiało chciałem powiedzieć że to ja tam występowałem, bo w innych wątkach mnie o to posądzaliDżek pisze:sisiek, niezdrowa ciekawość mnie męczy... Wiadomo nie od dziś, że TV kłamie, a przynajmniej bajeruje, ale napisz co znaczy "to ja udawałem w telewizorze, że kupuję samochód"?

tak po prawdzie - to wcale nie udawałem....
było to w czasach gdy chciałem kupić nowy (znaczy stary) samochód - chciałem terenowy i żeby był dla rodziny itd itp. Zawsze wiedziałem że to będzie LR (hehehe - niezła wazelina, co?) ale w międzyczasie mącili mi w głowie (w innych działach ludzie jakieś takie inne - nie odradzają i mieszają z błotem tylko zachęcają, namawiają, zapraszają....). więc w programie miałem okazję sprawdzić namacalnie jak pasują mi rózne samochody, więc skorzystałem.
i oczywiście gdyby landryna z programu mi podpasowała - kupiłbym bez problemu

rand lover
Czesław ma racje nasze Forum schodzi na psy. To już nie ostateczny krach ... (jak to powiedział Biafra), a skomlenie .... (jak napisał T S Eliot)
Za chwilę będzie tu jak u Zientarskiego w telewizorze - o niczym i bez sensu.
Nawet kasztany nie wyglądają na forum jak dawniej
błeeee .....
Za chwilę będzie tu jak u Zientarskiego w telewizorze - o niczym i bez sensu.
Nawet kasztany nie wyglądają na forum jak dawniej
błeeee .....

LR Disco 300
LR SIII reanimacja
Chodój łópiesz
LR SIII reanimacja
Chodój łópiesz