Jestem tu nowy więc witam wszystkich !
Moderator: Jerry
-
-
serwus kolego z Breslau, pięknego, naszego i piastowskiego miasta 

Chamstwo należy zwalczać napalmem
http://www.free-clinic.org/
http://www.free-clinic.org/
Zacząłem pić w wieku 4 lat, podprowadzałem ojcu piwo ze stołu. W krótkim czasie przyszła kolej na mocniejsze trunki. Gdy miałem 7 lat, pierwszy raz upiłem się jedzeniem - zjadłem wszystkie wiśnie z nalewki...
Zorientowałem się, że mam problem gdy pierwszy raz spadłem z ławeczki w stołówce przedszkolnej. Pamiętam tylko Ciocię, która krzyczała coś o ptakach, potem film mi się urwał.
Teraz jestem trzeźwy od 30-tu z górą lat, ale są dni, w których ciągnie mnie bardziej niż kiedy indziej. Wchodzę wtedy do baru, i obserwuję ludzi.
Potem wychodzę. Czasem idę poobserwować ludzi przed monopolowym, ale rzadko. Częściej robi to mój pies. On też jest alkoholikiem. Wyobrażacie sobie pijanego jamnika? Koszmar.
Dziękuję Wam za wsparcie. Gdyby nie Wy, w szczególności mój sponsor, nie wiem co by było.
Dziękuję...
Zorientowałem się, że mam problem gdy pierwszy raz spadłem z ławeczki w stołówce przedszkolnej. Pamiętam tylko Ciocię, która krzyczała coś o ptakach, potem film mi się urwał.
Teraz jestem trzeźwy od 30-tu z górą lat, ale są dni, w których ciągnie mnie bardziej niż kiedy indziej. Wchodzę wtedy do baru, i obserwuję ludzi.
Potem wychodzę. Czasem idę poobserwować ludzi przed monopolowym, ale rzadko. Częściej robi to mój pies. On też jest alkoholikiem. Wyobrażacie sobie pijanego jamnika? Koszmar.
Dziękuję Wam za wsparcie. Gdyby nie Wy, w szczególności mój sponsor, nie wiem co by było.
Dziękuję...
SITH happens...
- czesław&jarząbek
-
- Kontaktowanie:
kuwa...sam masz starcze srarcze urojenia...czesław&jarząbek pisze:zadyma była i to nie jedna ale z tą kosiarką to masz jakieś starcze rojenia
nic takiego nikt nie pamięta
jeszcze nie wiedzialem,ze ty to ty i pozniej nadszyszkownik herr mol mi powiedzial,ze to ty... i kosiarki lataly i rozne inne prostaki i cos tam jeszcze i herr spaslak uspakajal zadymy

to byly czasy

- czesław&jarząbek
-
- Kontaktowanie:
tak bylo... tak bylo...czesław&jarząbek pisze:spaślakowi psycha klękała błyskawicznie...co chwile strzelał focha i wyłączał forum...
największy dym był z tego co pamiętam na tle rasowym...jak bączysław pierdzisław napisał że mu sie w gaziku chromowana śrubka na marszałkowskiej od wyjebów odkręca czy jakoś tak...