wino jest tematem wspólnym dla wszystkiego

Moderator: Jerry
[cenzura]Igor909 pisze:... a znasz waćpan silniki Dębyczesław&jarząbek pisze: i jeszcze chciałem dodać że chuja sie znasz na sterowaniu rakietą jak nie pływałeś na sowieckim zaburtowym wichrze tritsatpiat łoszadi siły który wytrzymywał maks dwie godziny pełnej pyty
no.
![]()
W milicji były .... starczały na przepływ rzeki .... w szerz
czesław&jarząbek pisze:czy ty nam tu czasem tasiemca nie podrywasz?Damian pisze:myśmy bez wietieroka, na dziurawej omedze i bez kasy, potrafili codziennie na wino mieć jakimś cudem...
w komórce chybaDamian pisze:czesław&jarząbek pisze:czy ty nam tu czasem tasiemca nie podrywasz?Damian pisze:myśmy bez wietieroka, na dziurawej omedze i bez kasy, potrafili codziennie na wino mieć jakimś cudem...
wiesz...szczupły, długie włosy
nie w moim typie, ale razem bylibyście ładną parą
i zegarek ma ładny
Pływało się pływało .....czesław&jarząbek pisze: ZMD
ale fonetycznie to mają coś z chu...aczesław&jarząbek pisze:fatalna nazwa...coś jakby...elektrolux?Namdan pisze: Hamilton
albo...wrozamet?
z nazwy to najbardziej mi podchodzi tagheuer...i z wyglądu też...mają w sobie jakąś taką mieszaninę...alzackiej lubieżności i nordyckiej brutalności
a gdzie mam [cenzura] zapytać...w dziale partol gr?chera pisze:I to jeszcze w dziale Land RoveraDamian pisze:karwa
jakby jakiś fiut mlody z disko i 30 postami założył temat to byśta go wyśmiały dziewczęta
ale jak czesław zakłada to nagle wszyscy się spowiadają z posiadywania montan od komunii po roamery wygrane w jeden z dziesięciu
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości