Dąąą, dam dam. Tabadabdaba, Dąąą, dam dam. Tabadabadaba.Wąż pisze: sad, but true![]()
Hej, hej am jor lajf...!
Am de łan hu tejks ju der...
Moderator: Jerry
Dąąą, dam dam. Tabadabdaba, Dąąą, dam dam. Tabadabadaba.Wąż pisze: sad, but true![]()
Yonek pisze:Dąąą, dam dam. Tabadabdaba, Dąąą, dam dam. Tabadabadaba.Wąż pisze: sad, but true![]()
Hej, hej am jor lajf...!
a ja lama myślałem ze to iggy popYonek pisze:Dąąą, dam dam. Tabadabdaba, Dąąą, dam dam. Tabadabadaba.Wąż pisze: sad, but true![]()
Hej, hej am jor lajf...!
TRAWOLT pisze:ale jeszcze Ci 16tu brakuje
wtedy będziesz debeściak![]()
TRAWOLT pisze:a jak bliski?Damian pisze:I nie cwaniakuj tak do Olka, bo to mój kolega![]()
rozumiem, o więcej nie pytamLR_Olek pisze:to intymna sprawa![]()
coś takiegoTRAWOLT pisze:rozumiem,
Saphira pisze:coś takiegoTRAWOLT pisze:rozumiem,....
Saphira pisze:a Ty Olo cozatwardzenie masz ?
co się czepia? nie jestem blondynka, więc czasami mi się zdarza coś zrozumiećSaphira pisze:coś takiegoTRAWOLT pisze:rozumiem,....
czyżby trucizna się Ci dziś ulewała, że taka zgryźliwa jesteś?Saphira pisze:Ale może farbowany...
którego to już dzisiaj masz serce na dłoni? ciepłe jeszcze?Saphira pisze:przecież ja mam serce na dłoni...
TRAWOLT pisze:mogę być żultelmenem i Ci zwolnię miejsce![]()
Damian pisze: ciach (nie ma czegoś takiego jak "cyfrówka" czy "interpunktówka"), to polecam przeczytanie definicji w słowniku języka polskiego
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości