No na wspomniane Rumunki. Śliczne tam mają dziewczynyvip pisze:Na co zwracać uwagę poruszając się po tym ciekawym kraju?

Moderator: Jerry
No na wspomniane Rumunki. Śliczne tam mają dziewczynyvip pisze:Na co zwracać uwagę poruszając się po tym ciekawym kraju?
W delcie też lepiej bo tam były całe wioski narodowościowe , mój przewodnik z którym pływałem był po mamusi serbo-polakiem a po tatusiu węgro-rosjaninem więc mawiał " i tak zostałem rumunem"czesław&jarząbek pisze:byłem na południu...
generalnie tam gdzie sie troche słowiańskiej krwi namieszało czyli na pograniczu z ukrainą i na południu bliżej serbii i bułgarii jest jakby lepiej
Olać rumunki , baby są wszędzie a zwracać uwagę należy na krajobrazCzosnek niedźwiedzi pisze:No na wspomniane Rumunki. Śliczne tam mają dziewczynyvip pisze:Na co zwracać uwagę poruszając się po tym ciekawym kraju?A nawet jeśli nie to wina jest pod dostatkiem
Oględziny wstępne sobie sam przeprowadzę, jak wypadną pozytywnie to będę dzwonił. Chyba, że już znasz sprawę to napisz: http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C9341650czesław&jarząbek pisze:poza wyciągiem z ddw o który muszę hełrać po znajomości to tak.Maq pisze:@Czesław, u Ciebie w dziupli można taką diagnostykę zrobić, czy raczej tylko Vitres?GAZFAN pisze:I nie kupowac na oko, na macanie, na dotyk... tylko do dobrej pełnej diagnostyce. po wyciągnięciu pełnego DDW (dokumnetacji) od dowolnego dilera...
sprzęt do tego mam od dawna.
za to prawy wygląda na popowodziowyWiechu pisze:fotel kierowcy rzeczywiście wygląda na 53tyś...
Każdy Lr po 2002 zapisuje w kilku miejscach... dwóch lub i trzechczesław&jarząbek pisze:temu rendzu przebieg skręcony wykrywa się dość łatwo w przeciwieństwie do reszty palety modelowej.
ma system bmw z zapisem w dwóch niezależnych modułach
ja tam wcale nie twierdze że to najlepiejGAZFAN pisze:najlepiej ma auto gostcompa... po 2 latach 140 tysi na licznik nalatane miał
well...Maq pisze:Oględziny wstępne sobie sam przeprowadzę, jak wypadną pozytywnie to będę dzwonił. Chyba, że już znasz sprawę to napisz: http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C9341650
czesław&jarząbek pisze:olo karwa nas pytasz?
przeca to wy z pieniędzy podatników produkujecie takich matołów i jeszcze pyszczycie że wam ecie pecie mało.
no żesz karwa...
Co to tekaemy? Dla słabszych....czesław&jarząbek pisze:well...Maq pisze:Oględziny wstępne sobie sam przeprowadzę, jak wypadną pozytywnie to będę dzwonił. Chyba, że już znasz sprawę to napisz: http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C9341650
wstępny risercz przeprowadziłem...
znany i serwisowany w mieście jest jeden. kolor i rocznik by się zgadzały, ale ostatnio jak był widziany na przeglądzie to miał te-ka-emów dwieście-coś.
i jeden wtryskiwacz do wymiany pilnie nał.
SK....K
no.
Tych poamerykańskich się obawiam, być może niesłusznie.czesław&jarząbek pisze:ooo...jest trójka 4.4 przypłynięta z kaliforni. ładna, czysta, sprawdzona. czarna z czarnym środkiem. jedyny minus to niemanie pakietu zimowego czyli grzania siedzeń i przedniej szyby.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 3 gości