tylko sprężyny mocne daj

Moderator: Jerry
do tego stopnia że żonych niektórych biedaków mają "terenowe jeepy" z gazem które wbuchują się publicznieLR_Olek pisze:
tylko wiesz...
tera sie taki diobrobyt w kraju zrobil,ze woz mozna kupic za 400zl ... tylko pozniej hajsu taki pacjent nie ma na nic,ale za to MA SAMOCHOD
sys-kom pisze:
jak kazdy w tym dziale
No a ta wiekszosc co sra na jeepy a nigdy w nich nie siedziala to cosys-kom pisze:czytam te w których moge coś napisać , co mam kasztanic o fronterrach , jak nawet takowa nie jechałem
no nie wiem 42 litry materiałów pędnych no ładnieZięba pisze:to ja się wtrącę - mój 4,6 pali 25 benzyny i 17 gazu taki jest dla mnie dobry
sys-kom pisze:no nie wiem 42 litry materiałów pędnych no ładnieZięba pisze:to ja się wtrącę - mój 4,6 pali 25 benzyny i 17 gazu taki jest dla mnie dobry
Chyba czas załatać dziurę w baku.roverm-10 pisze:Witam
mój Landrynek 300 tdi z 97 na zbiorniku, tj przelało się górą przy tankowaniu, robi 580 km do momentu zapalenia się rezerwy, głównie miasto na trasach do 30 km. opony szosowe, koropka manualna.
Niekoniecznie.Dżek pisze:Chyba czas załatać dziurę w baku.roverm-10 pisze:Witam
mój Landrynek 300 tdi z 97 na zbiorniku, tj przelało się górą przy tankowaniu, robi 580 km do momentu zapalenia się rezerwy, głównie miasto na trasach do 30 km. opony szosowe, koropka manualna.
smiem stwierdzic,ze za duzo ci pali ...roverm-10 pisze:Witam
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość