zawieszenie w rangu.
Moderator: Jerry
- hpx4000
-
- Kontaktowanie:
Re: zawieszenie w rangu.
Banderas: Akurat bzdurę napisałeś, bo EAS ECU nie jest połączony ze skrzynią czy ABS/TC… Z zewnętrznych rzeczy to jego interesuje prędkość oraz włączenia hamulca i to wszystko.
Range Rover V8 Outsourcing IT
nowe.LR_Olek pisze:uzywane?panxyz pisze:własnie dotarły klocki i tarcze.
i zaciski tez nowe. i bedą nowe wtryski i nawet świece i rozrząd będzie nowy.
tak jak mowiłem kompuutery, niestety uzywane bo nowe kosmicznie drogie, bedą w poniedziałek/wtorek.
jakie max oponki mozna wstawić? 31/10,5? at? (mt nie chce)
Asus 4X4 team
jedyne drogi kolego wg mnie co dobrze robi w błocie to opony rolnicze, puzniej simex puzniej mt a na kolejnej pozycji at.
mysle ze at mi wystarczy. zamontuje jeszcze jakas malutka wyciagareczke zeby sie przeciągnąc jak sie nie uda przejechac i powinno starczyc.
mysle ze at mi wystarczy. zamontuje jeszcze jakas malutka wyciagareczke zeby sie przeciągnąc jak sie nie uda przejechac i powinno starczyc.
Asus 4X4 team
- hpx4000
-
- Kontaktowanie:
Można wsadzić 255/85/16 (zmiana ustawień EAS), 245/75/16 (bez kalibrowania EAS), 265/70/16 itd.
panxyz pisze: 1jedyne drogi kolego wg mnie co dobrze robi w błocie to opony rolnicze,
2. zamontuje jeszcze jakas malutka wyciagareczke
1.smiem twierdzic,ze sie sromotnie mylisz ...
gdyz opona rolnicza vel traktorowa ma bieznik kierunkowy w opcjo "ciagnij do przodu" ,a do tylu nie

2. od quada?
Jakie komputery chcesz wrzucić używane?panxyz pisze:nowe.LR_Olek pisze:uzywane?panxyz pisze:własnie dotarły klocki i tarcze.
i zaciski tez nowe. i bedą nowe wtryski i nawet świece i rozrząd będzie nowy.
tak jak mowiłem kompuutery, niestety uzywane bo nowe kosmicznie drogie, bedą w poniedziałek/wtorek.
jakie max oponki mozna wstawić? 31/10,5? at? (mt nie chce)

Nie wszystkie da się wymienić tak po prostu.

nic nie szkodzi, chłopcy sobie tylko porozmawiają 

Diffland .pl
Diffland Classic Car .pl
i wiele innych )
Diffland Classic Car .pl
i wiele innych )
dostane wszystkie komputery które sa wewnatz kabiny. 2 z pod siedzenia kierowcy 1 z pod siedzenia pasazera i jeden który jest za schowkiem na grodzi
Asus 4X4 team
Tego dużego co jest pod siedzeniem pasażera nawet nie próbuj podmieniać.

Co Mu zalujesz ,niech se wymieni

Discovery 300tdi
http://www.thesaurus.com.pl/
http://www.thesaurus.com.pl/
N2O pisze:Tego dużego co jest pod siedzeniem pasażera nawet nie próbuj podmieniać.
przeciez napisal,ze tanio i uzywane ...
jak wymieniac to hurtem w pakiecie

Jak chce to niech kupuje sobie komputery - fajnie na półce wyglądają, a pomnik na podwórku z RR też można fajny zrobić.

nie czytales uwaznie...N2O pisze:Jak chce to niech kupuje sobie komputery - fajnie na półce wyglądają, a pomnik na podwórku z RR też można fajny zrobić.
to ma byc pomnik w mongolii

Tam pewnie jeszcze takiego pomnika nie mają - może im się przydać.

N2O pisze:Tam pewnie jeszcze takiego pomnika nie mają - może im się przydać.
to ma byc pomnik mysli technicznej imperium brytyjskiego

wcale nie śmieszne
a co to jest to duze pod siedzeniem pasazera?
pojawił sie kolejny problem. zapaliła sie na 2-3 sekundy kontrolka pod wskaźnikiem temperatury która wygladała jak wtrysk. i na moment jak by mu troszke mocy odebrało.
pompa siada tak jak koledy przypuszczali? co z tą kontrolka?
co sie psuje i jak temu zapobiec?

pojawił sie kolejny problem. zapaliła sie na 2-3 sekundy kontrolka pod wskaźnikiem temperatury która wygladała jak wtrysk. i na moment jak by mu troszke mocy odebrało.
Asus 4X4 team
Fajnie się czyta ten wątek
. Jednym słowem Rl. to jedna wielka pomyłka
. Jak dobrze, że jestem szczęśliwym posiadaczem prostego SJ413. Nie ma komfortu, ale też nie ma co się zepsuć. 

Wyrób Samurajopodobny
to sobie panie perkos wstar zawieszenie pneumatyczne to bedzie miało sie co psuc.
a co ty w tym dziale robisz?
myslales pewnie o jakims LR bo suzuka za mała, i plecaka miedzy siedzeniami powiesic nie mozna... hehe.
wyjatkowo wczesnie wstales
pomysl nad ta kontrolka, bo zima przyszła...
a co ty w tym dziale robisz?
myslales pewnie o jakims LR bo suzuka za mała, i plecaka miedzy siedzeniami powiesic nie mozna... hehe.
wyjatkowo wczesnie wstales
pomysl nad ta kontrolka, bo zima przyszła...

Asus 4X4 team
Fakt, myślałem ale jak sobie poczytałem to mi przeszło
. Ale wracając do tematu, kolega N2O napisał żeby nie tykać dużego kompa pod siedzeniem pasażera. A może tak bliżej czym on steruje, bo fantazji nam zabrakło. Wiemy gdzie jest od silnika, ABS-u i zawieszenia, ale dla tego dużego nie możemy znaleźć zastosowania a nie chcę dochodzić za pomocą prób i błędów skoro to niebezpieczne dla portfela.

Wyrób Samurajopodobny
- hpx4000
-
- Kontaktowanie:
Kiepsko szukałeś, nie warto pisać o tym samym setny raz…
Komputer serwisowy prawdę ci powie, możne sprawdzić nim parametry silnika na bieżąco i ewentualne błędy. Sterowanie elektroniczne tego silnika jest dość proste. Na oko błędów nie sprawdzisz bez kompa.panxyz pisze:wcale nie śmiesznea co to jest to duze pod siedzeniem pasazera?

za mientka psycha jak na właściciela LRaPerkos pisze:Fakt, myślałem ale jak sobie poczytałem to mi przeszło.

LR Rendzi stajla 

Może i tak ale nie lubię wydawać pieniędzy bo muszę, wolę wydawać bo chcęTRAWOLT pisze: za mientka psycha jak na właściciela LRa![]()

Wyrób Samurajopodobny
- hpx4000
-
- Kontaktowanie:
W samuraju to i wyciągarka za 800pln z quada dobrze robi, więc po co marnować pozostałe 7200pln?