a proszę bardzoGAZFAN pisze:dziękuju dobry człeku dziękuju..
ps
organizujemy się

ps2
kuknij na pw
Moderator: Jerry
a proszę bardzoGAZFAN pisze:dziękuju dobry człeku dziękuju..
urocze...LR_Olek pisze: spytalem* na landklinikowym pytajniku o skurwialy baczek,to sie zrobila wrzawa ze jestem wulgarny,bo tam kultura rzadzi i mi zmoherowali zapytanie na "baczek co sie puszcza"![]()
czesław&jarząbek pisze:urocze...LR_Olek pisze: spytalem* na landklinikowym pytajniku o skurwialy baczek,to sie zrobila wrzawa ze jestem wulgarny,bo tam kultura rzadzi i mi zmoherowali zapytanie na "baczek co sie puszcza"![]()
czesław&jarząbek pisze:powaga?
![]()
poka...
stałem się klasykiem znaczy.
czesław&jarząbek pisze:nic nie bede szykał w tej lawinie syntetycznych emocji i nuworyszowskiej egzaltacji.
czesław&jarząbek pisze:nuda.
![]()
jak chyba przedostatnia książka stasiuka. ani jednej ku.rwy.
pleśń.
czesław&jarząbek pisze:to pozwól się chłopakom pławić w literackiej polszczyźnie ku chwale...
czesław&jarząbek pisze:mnie ubawiła forma życzeń świątecznych...z fotą trzech gości w mundurach i z giwerami
Mikołaj serią nie jeździ ... on używa Laplandera.LR_Olek pisze:czesław&jarząbek pisze:mnie ubawiła forma życzeń świątecznych...z fotą trzech gości w mundurach i z giwerami
to chyba z serii " w tym roku mikolaj trafil do wszystkich dzieci"
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości