A Ty co o tej przeplywce sadzisz, auto na 1, 2, 3 biegu nie przyspiesza. miedzy 1500 a 2500 obrotow nie przyspiesza. TOCZY sieSzczesnyLR pisze:kasztany nie są modne tej wiosny

Moderator: Jerry
A Ty co o tej przeplywce sadzisz, auto na 1, 2, 3 biegu nie przyspiesza. miedzy 1500 a 2500 obrotow nie przyspiesza. TOCZY sieSzczesnyLR pisze:kasztany nie są modne tej wiosny
ja tezSzczesnyLR pisze:czekamy na tą wiedzę z niepokojem
Troche nie chwytam, jak to złapie? Toć masz zwykła skrzynię i jak wrzucisz tak masz.herflikd pisze:ale jest jedno ale, czemu czasem (rzadko, bo rzadko) przy 2200-2500 obrotow czuje ze auto idzie do przodu, az je ciagnie. a w wiekszosci poprostu muli, ja mu w gaz a on sie toczy:), jak zlapie 4 bieg to idzie dobrze i na piatce tez. do 120 przyspiesza ladnie a potem zeby osiagnac 140 trzeba sie ostro nameczyc i wiecej nie pojedzie.... jeszcze dzisiaj sprawdze jak sie sprawdza na niskich biegach w zakresie 2500-3500 obrotow i powiem jak bylo...
nie chodzi o milosierdzie, tylko zeby zeby komus pomoc, jask ktos jest debilem i zadaje glupie pytania bedzie mial pojechane, tak to jest, ale wszystkich jechac - to tez nie ma sensu, kazdy sie uczy, nie ma najmadrzejszych. no ale taka nasza polska mentalnosc i trzeba to szanowac, najlepiej uzupelniac wiedze forami zagranicznymi dla pewnosci, takie moje zdanie, chociaz tutaj, jak chlopakom sie chce tez mozna szybko rozwiazac problem, tylko, ze definicja tego chce jest pojeciem nieokreslonym, po prostu nie ma definicji. sorry jak kotos sie ze mna nie zgadza.hmmm , czyzby zmiana nastrojow na forum??? ja tu bylem przygotowany na ostra jazde z moimi wypotami a tuy nawet objawy milosierdzia... chociaz LR_Olek sie jeszcze nie wypowiadal
mnie też to dziwiherflikd pisze:chociaz LR_Olek sie jeszcze nie wypowiadal
selim pisze:mnie też to dziwiherflikd pisze:chociaz LR_Olek sie jeszcze nie wypowiadal
że jeszcze se ulżyć nie wpadł
ja myślę że LR_ Olek jest kobietąFlytier pisze:selim pisze:mnie też to dziwiherflikd pisze:chociaz LR_Olek sie jeszcze nie wypowiadal
że jeszcze se ulżyć nie wpadł
Może już gdzie indziej sobie „ulżył”.
selim pisze:znaczy się ...tłucze staremu kotlety na obiad ?
dikson17 pisze:a na debilne pytania lubie debilnie odpowiadac
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 10 gości