O środowisko...sbb pisze:... tylko z niemcowni bo tam dbają

Lepiej napalonemu Polakowi frelosława opchnąć, niż na złom gdzie jego miejsce odstawić.....
Moderator: Jerry
O środowisko...sbb pisze:... tylko z niemcowni bo tam dbają
pewnie w ciągu najbliższych dni dostane tel że kupił od ahmeda czy jak tam te tureckie imiona brzmiąchera pisze:O środowisko...sbb pisze:... tylko z niemcowni bo tam dbają![]()
Lepiej napalonemu Polakowi frelosława opchnąć, niż na złom gdzie jego miejsce odstawić.....
No to opowiedz nam o tymaqu pisze:
Ale teraz już przynajmniej wiem dlaczego sie mówi Lepiej pchać Jeepa niż jechać LandRoverem
To juz jest coś! Dzięki smaczne za konkretną wypowiedźchera pisze:aqu pisze:Prosiłem o rzeczowe wypowiedzi a nie o przejawy cwaniactwa!![]()
![]()
OK, proszę bardzo.....
Pakiet startowy + roczny koszt serwisu prawdopodobnie przewyższy kwotę zakupu auta.
Jeżeli zaniedbasz serwis w hasioku, to odwdzięczy ci się w tak spektakularny sposób, że wysiądziesz z auta i ze złości pogryziesz zderzaki...
Koniec przekazu.
Pierwsza część pytania w szukajce, druga to raczej pytanie do ASO LRaqu pisze:Jaki jest wobec tego przybliżony koszt pakietu startowego i roczny serwis RangeRovera a jaki Discovery
Ja w pewnym sensie piszę, ale tak przy okazji. Zapisuję sobie bowiem wszystko co zostało wymienione, naprawione, zmodyfikowane + przebieg + numery referencyjne, a przy okazji koszta. Bo lubię mieć kontrolę - nie nad kasą, ale nad bebechami. I co mi zrobisz?piotr borowiec pisze: ludzie jeżdżący LR piszą na karteczce, w notesikach czy na innych nośnikach, ile w przeciągu roku kosztował ich serwis autka
Ty centusiu a za ile zatankowałeś nie piszesz?Dżek pisze: I co mi zrobisz?![]()
Po pierwsze kolego spróbuj czytać ze zrozumieniem a jak już przeczytasz i zrozumiesz spróbuj pomyśleć czy Twoja odpowiedź coś wniesie do tematu bo w innym wypadku będzie po prostu idiotyczna no chyba że zależy Ci na ilości spłodzonych spamów, to proszę bardzo a Jeepa z silnikiem diesla sam sobie kup, wsadź go sobie w buty to zapewniam Cię że na pewno będziesz wtedy wyższypiotr borowiec pisze:Aqu powiedz czy "szukajka" z tego forum Ci nie robito zgłoś to adminowi
Chłopie zadajesz takie pytanie:Pierwsza część pytania w szukajce, druga to raczej pytanie do ASO LRaqu pisze:Jaki jest wobec tego przybliżony koszt pakietu startowego i roczny serwis RangeRovera a jaki Discovery![]()
Jeżeli uważasz, że ludzie jeżdżący LR piszą na karteczce, w notesikach czy na innych nośnikach, ile w przeciągu roku kosztował ich serwis autka, to lepiej kup już tego Jeepa.
Tylko pamiętaj ten Jeep musi być w dyzlu bo mało pali i w ogóle jest taki fajny
święta prawdaaqu pisze: Disco jest boskie i nie ma innej opcji. Reszta to badziew.
Toś mi pomysł podrzucił do przemyśleńpiotr borowiec pisze: Ty centusiu a za ile zatankowałeś nie piszesz?![]()
![]()
![]()
Dżek pisze:Chociaż z drugiej strony to była jednak chyba idiotyczna uwaga i nic nie wnosi do tematu
nie nie, niech zostanie przy P38piotr borowiec pisze:to lepiej kup już tego Jeepa.
taaaa, będzie jeszcze lepszy niż P38 w zizlupiotr borowiec pisze:Tylko pamiętaj ten Jeep musi być w dyzlu bo mało pali i w ogóle jest taki fajny
To mi przypomina moją dzisięcioletnią przygodę z Alfa RomeoFlytier pisze:Ja mam marne 136, a i tak go uwielbiam.
Gdy jeździ, a w sumie są to u mnie drobne postoje, to jest fantastyczny!
Pozdrawiam.
phiiiiFlytier pisze:...na początku mojej przygody z RR, pobyt w pewnym znanym serwisie, który mnie skroił na 1800 i nic nie zrobił!...
Głowica, głowica i jeszcze raz głowica, no i grzał się jak hutnik przy piecuFlytier pisze:Ciekawe, co było nie teges u Twojego znajomego?
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość