A racjaHusky, przeca Ty disco to chyba z pół roku temu do ludzi puściłeś![]()
![]()
![]()

Moderator: Jerry
A racjaHusky, przeca Ty disco to chyba z pół roku temu do ludzi puściłeś![]()
![]()
![]()
zgadzam siębossman100 pisze:Ale trzeba przyznac że disco z kurnikiem, dobrymi kapciami , podniesione, z dobrymi zderzakami(wyciągara) i snorklem fajnie się prezentuje
A zabronisz ? Bogatemu wolno.Piotrul pisze:Tak tak, z dodatkwym 400 kilowym balastem, podniesionym zawieszeniem+MT i kurnikiem to sie fajnie na co dzień po mieście jeździ. Na bogato
Adamek pisze:A zabronisz ? Bogatemu wolno.Piotrul pisze:Tak tak, z dodatkwym 400 kilowym balastem, podniesionym zawieszeniem+MT i kurnikiem to sie fajnie na co dzień po mieście jeździ. Na bogato
No to Ci Tedi powiem, że zasoby finansowe pozwoliły mi założyć to o czym mówisz, bujałem się z tym na aucie przez rok, i uwierz mi takie auto na co dzień to taka lanserka nie potrzebna. Jeżdże do pracy z Wrocka do Warszawy czasem do Krakowa, na normalne przeloty (nie mówie o wyprawie) to kurnik szumi, gwiżdże i spala dodatkowe 1,5l/100kmtedi73 pisze:osobiście gdybym miał możliwości i zasoby finansowe, to uzbroił bym auto na max'a (linki do wieszania prania też), nawet gdybym miał nim jeździć tylko po mieście (wydaje się to bez sensu), akurat takie auto mi się podoba i już, a ludzie których takie podejście dziwi, niech nie zakładają niczego, troszkę tolerancji Panowie
![]()
No i jemu o to chodzi, nie zwazajac na koszty w spalaniu.piotr borowiec pisze: Co nie zmienia faktu, że wyszpejowane auto zwraca uwage
wydaje mi się, że nie zrozumiałeś mnie, napisałem ze z chęcią kupił bym np. defa z CT i takim jeździł, nie zależnie od tego, czy potrzebował bym tego osprzętu, takie auto po prostu mi się podoba, jeśli chodzi o spalanie i ekonomie, to napisałem że zrobił bym tak gdyby mi na to pozwalała sytuacja finansowa (na kupno i korzystanie z tego auta), na chłopski rozum gdybym miał full kasy, to raczej spalaniem bym się nie musiał przejmować, posiadacze np. BMW MPower, Subaru czy skyline'a jeżdżą autami tez raczej mało ekonomicznymi, z mega turbinami, klatkami w środku itp. - coś za coś, ktoś może napisać "świetnie, ale za to te auta poza miastem pokazują pazur (prędkość), lub świetnie wyglądają" ok, ale mi osobiście podoba się oszpejowany def czy disco, kwestia gustu, po za tym takie auto tez ma plusy - wjadę nim teoretycznie wszędziepiotr borowiec pisze: No to Ci Tedi powiem, że zasoby finansowe pozwoliły mi założyć to o czym mówisz, bujałem się z tym na aucie przez rok, i uwierz mi takie auto na co dzień to taka lanserka nie potrzebna. Jeżdże do pracy z Wrocka do Warszawy czasem do Krakowa, na normalne przeloty (nie mówie o wyprawie) to kurnik szumi, gwiżdże i spala dodatkowe 1,5l/100kmPowiesz kto bogatemu zabroni? To ja Ci powiem, pani E K O N O M I A
![]()
![]()
Myślałem podobnie jak ty, ale wole zarabiać na inne zabawki, niż na rope
![]()
Nie dawno zdjąłem kurnik z całą elektrownią, HiLiftem i łopatąjest mi lekko i auto zacżeło normalnie jeździć i normalnie palić.
Od to takie moje spostrzeżenia, ale znając życie pewno wiesz lepiej i do puki sam nie sprawdzisz to się nie przekonasz![]()
Co nie zmienia faktu, że wyszpejowane auto zwraca uwage
nigdzie nie twierdzę, że wiem lepiejpiotr borowiec pisze:ale znając życie pewno wiesz lepiej
właśnie tak mogłem to napisaćAdamek pisze: No i jemu o to chodzi, nie zwazajac na koszty w spalaniu.
No to idąc tym tropem, to można wziąć na hak przyczepę kempingową, taką powiedzmy 7-8m. Taki zestaw -> wyszpejowane auto + super zajebista przyczepa, to dopiero lanstedi73 pisze:właśnie tak mogłem to napisaćAdamek pisze: No i jemu o to chodzi, nie zwazajac na koszty w spalaniu.
jeśli lubisz jeździć z przyczepą po mieście, to kto Ci zabroni?Piotrul pisze: No to idąc tym tropem, to można wziąć na hak przyczepę kempingową, taką powiedzmy 7-8m. Taki zestaw -> wyszpejowane auto + super zajebista przyczepa, to dopiero lans
Nie no, troche Cie poniosloPiotrul pisze:No to idąc tym tropem, to można wziąć na hak przyczepę kempingową, taką powiedzmy 7-8m. Taki zestaw -> wyszpejowane auto + super zajebista przyczepa, to dopiero lanstedi73 pisze:właśnie tak mogłem to napisaćAdamek pisze: No i jemu o to chodzi, nie zwazajac na koszty w spalaniu.
nie jakaś tam przyczepaPiotrul pisze: No to idąc tym tropem, to można wziąć na hak przyczepę kempingową, taką powiedzmy 7-8m. Taki zestaw -> wyszpejowane auto + super zajebista przyczepa, to dopiero lans
Flor pisze:nie jakaś tam przyczepaPiotrul pisze: No to idąc tym tropem, to można wziąć na hak przyczepę kempingową, taką powiedzmy 7-8m. Taki zestaw -> wyszpejowane auto + super zajebista przyczepa, to dopiero lansale laweta z drugim wyszpejowanym dżipem
majch pisze: Żeby się tam któremuś nie uroiło, że za własne pieniądze we własnym samochodzie wszystko mu wolno.
Śmierć lanserom!
Ma być obowiązkowo brudny, bo pomyślą, że nawet polnej dróżki nie widział.Mick pisze:A czy wozek ma byc zapazdzialy czy wolno wypucowanym i blyszczacym jezdzic
16 kgmajch pisze: Hi-lift ? Też tylko do lansu, waży pewnie koło 10kg więc spalanie zwiększa radykalnie.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 4 gości