herflikd pisze:maybe we should wait for OlekQL pisze:No anyone kick poor Sven in the ass on beginning
I don't recognize You guys
fuck you very much

Moderator: Jerry
herflikd pisze:maybe we should wait for OlekQL pisze:No anyone kick poor Sven in the ass on beginning
I don't recognize You guys
statystyki prowadzęJefersson 00 pisze:taaa... to czemu inwigilujesz ten dział od bardzo dawna?![]()
stwierdzenie, że Sven zna polski padło już ileś postów wcześniej, więc nie ma co, błysnąłeś intelektem i kreatywnościąNapierdalator pisze:gosciu wbija na polskie forum, od 10 lat ma zone polke a od 7 mieszka w polsce. A Wy piszecie do niego po angielsku, niezle sie przy tym pocąc, czasem az do swisu google translatora. Frajerzy
![]()
![]()
![]()
Napierdalator pisze: ciekawe jakby tak wbic na angielskie forum i pisac po polsku. juz widze jak odpisuja
ej no przecież poprosił grzecznie, to nie kompleksy tylko uprzejmość.desaster area pisze:Good morning! my name is Sven, I'm new here and hope to find somebody to write in english ..
kapec pisze:Taa...
Juz ja widze jak ktos polskojezyczny tu wlazi z jakims zapytaniem i od razu lawina merytorycznych postow sie sypie. No ale jak angol wskoczyl - fju fju... fason trza trzymac.
to nie angolkapec pisze:Taa...
Juz ja widze jak ktos polskojezyczny tu wlazi z jakims zapytaniem i od razu lawina merytorycznych postow sie sypie. No ale jak angol wskoczyl - fju fju... fason trza trzymac.
gruszkin pisze:to nie angolkapec pisze:Taa...
czekoladowyLR_Olek pisze:gruszkin pisze:to nie angolkapec pisze:Taa...
myslisz ze przekladaniec?
no jak to dzizas. ewryłerandrew75 pisze:dzizas jak nie tam to tu
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość