jaki zestaw
przemysławe grose fisze i damianełe nieustraszony riserczer czosnkowej macy

i co wy myślicie o tym, powic?
golem nie golem?
a w telawiw...co one mówio, powic?
kupować, sprzedawać?
handełe handełe
ajajaj

Moderator: Jerry
Ja tam zbyt konserwatywny jestem, żeby tę "nowość" obiektywnie komentować, ale dla mnie jasne jest że:
jam jest po mieczu szlachcic kresowy. zubożały drastycznie ale herb mam.GAZFAN pisze:Jeno nie ogarniam języka przodków Twych
więc co po próżnicy w puste słowa gadać?
czesław&jarząbek pisze:noo...ja znam ze sześć...sztukGAZFAN pisze:Wskaż mi ta kuwetę.Damian pisze: jest zapotrzebowanie na takie pojazdy, można na nich zarabiać nadal niezłe pieniądze
Jaki miecz taki herb i takie zubożenie... mowa przodków Cię i tak wypełniaczesław&jarząbek pisze:jam jest po mieczu szlachcic kresowy. zubożały drastycznie ale herb mam.GAZFAN pisze:Jeno nie ogarniam języka przodków Twych
więc co po próżnicy w puste słowa gadać?
więc mi tu przemełe nie imputuj.
no.
Mroczny pisze:ja tylko chciałbym zauważyć, ze suma liter w "land rover" to 9 a 9 to odwrócone 6
i są trzy modele
czyli trzy szóstki
idźmy dalej - dziewięć pomnożone przez 666 i podzielone przez 9 daje 666
chyba nie trzeba tłumaczyć oczywistości?
Pszesz majo już Frelka.... na takom okolicznośćpezet pisze:Z jednej strony:
LR poddał się presji marketingowo-konsumenckiej, bo skoro dookoła klienci kupują masowo różne suwy, rekordowo sprzedają się Sandero i Kaszkaje - to najłatwiej wbić się w ten trend z czymś podobnym i płynąć z nurtem.
Jak będzie szpanerski dizajn i miał wszystkomogącą elektronikę - to wystarczy.
Od własności terenowych ważniejsze żeby był kompatybilny z ajfonem i żeby przyciskiem na kierownicy można było wejść na fejsbuka.
A nazwa szopienice .... jakże blisko językowo spójna... Czemuż więc ach czemuż zmiany dokonałeś i na grunt niepodatny się udałeś.czesław&jarząbek pisze:skończysz na udeptanej parszywcu.
ja rozumiem przemełe bubełe...ty byś tu z nami witze poopowiadał ale...reguła zboru nie pozwala...
popatrz jak to się wszystko zmienia. jeszcze niedawno tasiemiec był inkryminowany o bycie hasydem. a tu proszę...w jedwabnych zarękawkach agencja jl-repo wysysa z nas życie sprzedając turbiny po 8tysi na przykład...
połowy nie rozumiem a połowy się domyślam.czesław&jarząbek pisze:bubełe przemełe
a powic ty mnie...
w tym waszym blaszanym handełe na przedmieściu
w chwilach zwątpienia
jak się plany sprzedażowe walą
albo coś
czytacie torę?
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość