Witam i prosze o pomoc
Moderator: Jerry
Re: Witam i prosze o pomoc
Na pewno masa ich tutaj ale nic nie chca powiedziec bo pokutuje przekonanie ze disco 4 to lansiarskie podejscie do tematu i nie ma to jak defender czy upieprzony po dach disco2 na sprezynach
nic podobnego
disco 4 do naszych rajdów nikt nie używa
mondeo też
natomiast w roli wygodnego suva na codzien jak najbardziej. Właśnie dumam nad zmianą fajnie utrzymanego d2 na rendża. Tylko trochę mi szkoda rzeczonego d2..
oczywiście - wiem, ze zaraz Gazfan obali moją tezę wrzucając link do śmiesznie zdłubanego d4 na emtekach

disco 4 do naszych rajdów nikt nie używa
mondeo też
natomiast w roli wygodnego suva na codzien jak najbardziej. Właśnie dumam nad zmianą fajnie utrzymanego d2 na rendża. Tylko trochę mi szkoda rzeczonego d2..
oczywiście - wiem, ze zaraz Gazfan obali moją tezę wrzucając link do śmiesznie zdłubanego d4 na emtekach

-
-
- Kontaktowanie:
Gazfanowi nie chce się Mroku uprawiać tutaj dyskusji.. 
Zwłaszcza w kwestii myśli kupowania abonamentu do stały dostęp do mnie
Poza tym raz to powiem: tak D4 nadaje się na do potrzeb nahs13

Zwłaszcza w kwestii myśli kupowania abonamentu do stały dostęp do mnie

Poza tym raz to powiem: tak D4 nadaje się na do potrzeb nahs13
Stajnia: RR 99 RRC i GAZ 69 

- Damian
-
- Kontaktowanie:
a to można Cię już kupić na abonament? 

the lifestyle you've ordered is currently out of stock.
LR
LR
można.. ale jest zajęty

Na potrzeby kolegi d4 bardzo fajnie sie nadaje. Ale rrendż bardziej

Na potrzeby kolegi d4 bardzo fajnie sie nadaje. Ale rrendż bardziej

dzieki chloopaki za wasze opinie, dam znac co wyjdzie z tego
-
-
- Kontaktowanie:
Właśnie o to chodzi, że nie.Damian pisze:a to można Cię już kupić na abonament?

Z tego, co przeczytałem, to uważam, że RR spełnia Twoje preferencje.
Mówisz, że wszystkimi nie masz możliwości pojeździć, by sprawdzić.
Zrób więc tylko jedną rzecz. Idź do salonu LR i przejedź się RR L322 (nie sportem).
Już z niego nie wysiądziesz
!
Mówisz, że wszystkimi nie masz możliwości pojeździć, by sprawdzić.
Zrób więc tylko jedną rzecz. Idź do salonu LR i przejedź się RR L322 (nie sportem).
Już z niego nie wysiądziesz

oj Gazfan przyznaj sie że dawano cie w opcji do nowo zakupionych samochodów jak klient był marudnyGAZFAN pisze:(...)
Zwłaszcza w kwestii myśli kupowania abonamentu do stały dostęp do mnie![]()
(...)
jak ja załuje że wtedy piniedzy nie miałem.... jak se pomysle... brudna przednia szyba i juz dzwonie roszczeniowo

Ująłbym to nieco inaczej.
Abonament jest dostępny - ale z dokonaniem transakcji zakupu samochodu, rozmowy przychodzące zostają przekirowane na >>/dev/null
pozdr
Y
Abonament jest dostępny - ale z dokonaniem transakcji zakupu samochodu, rozmowy przychodzące zostają przekirowane na >>/dev/null
pozdr
Y
-
-
- Kontaktowanie:
Trzeba było próbowaćKoro pisze:oj Gazfan przyznaj sie że dawano cie w opcji do nowo zakupionych samochodów jak klient był marudnyGAZFAN pisze:(...)
Zwłaszcza w kwestii myśli kupowania abonamentu do stały dostęp do mnie![]()
(...)
jak ja załuje że wtedy piniedzy nie miałem.... jak se pomysle... brudna przednia szyba i juz dzwonie roszczeniowo

Gazfan - to były czasy superarosuper... wiec jak miałem dzwonić???
teraz jest juz co prawda właściwa marka- ale w karcie pojazdu nie widziałem opcji "pomocny Gazfan"
P.S. Yoorek - zawsze mi sie wydawało że marketing to wsparcie sprzedaży i dlatego Gazfi był dostępny do procesu zakupu. Potem juz nie wspierał, bo od obsługi posprzedażnej są na pewno inni w JLR Polska, nie koniecznie marketing

teraz jest juz co prawda właściwa marka- ale w karcie pojazdu nie widziałem opcji "pomocny Gazfan"

P.S. Yoorek - zawsze mi sie wydawało że marketing to wsparcie sprzedaży i dlatego Gazfi był dostępny do procesu zakupu. Potem juz nie wspierał, bo od obsługi posprzedażnej są na pewno inni w JLR Polska, nie koniecznie marketing

Jakiś mądry człowiek kiedyś przytomnie zauważył, że 1 auto sprzedaje marketing, następne obsługa "posprzedażna".
Więc, jeśli marketing już hula aż wszystkim jest miło, to może JLR popatrzy pańskim okiem na to co dzieje się później. Bo mi też chęć na nowego LR jakoś już przeszła, mimo iz obydwa moje LR dalej bardzo lubię.
Więc, jeśli marketing już hula aż wszystkim jest miło, to może JLR popatrzy pańskim okiem na to co dzieje się później. Bo mi też chęć na nowego LR jakoś już przeszła, mimo iz obydwa moje LR dalej bardzo lubię.
LR2 - jej
LR3 - jego
LR3 - jego