szybko.
im szybciej tym mniej będzie bolało.
i ciebie i klientów.
"sowy nie są tym czym się wydają"

Moderator: Jerry
no to musisz sie zglosic do czeslawa, to zrobia ci nawiew na nogi do tylnego rzedu - prawie jak oryginalJaaareeek ! pisze:nie narzekaj, w moim grzeje tylko po stronie kierowcytybero pisze:ja chcialem jeszcze odnosnie ogrzewania.
tak, dziala lepiej, ale nadal tylko z przodu - nawiewow z tylu brak jak wiadomo.
jechalismy w 5 osob w bieszczady przy -25.
osoby z tylu siedzialy w spiworach a szyby zamarzniete byly wszystkie oprocz przedniej i 1/3 przednich bocznych.
pikapa, dzieci są wożone pikapem.tybero pisze:a co on ma?
przeciez dziecko wozi?
nierozsądne, ale...praktyczneJaaareeek ! pisze:kuszące, ale nierozsądneczesław&jarząbek pisze:robimy grzaną od razu?Jaaareeek ! pisze: wczoraj jeszcze pękła mi przednia szyba
![]()
jaka zmiana technologiczna.GAZFAN pisze:I da się
Że super są jeszcze podgrzewane lusterkaczesław&jarząbek pisze:no co ty powiesz...
Nie odpowiadam za nich niestetyJaaareeek ! pisze: a jeszcze niedawno ASO w stlolycy mówiło, że się nie da.
owszem wstawili, ale kabelki dyndały.
a czemu niestety?GAZFAN pisze:Nie odpowiadam za nich niestetyJaaareeek ! pisze: a jeszcze niedawno ASO w stlolycy mówiło, że się nie da.
owszem wstawili, ale kabelki dyndały.
rozejrzyj się wokoło, zawsze jest ktoś kogo jest za co opierdolićGAZFAN pisze:Bo chciałbym sobie móc ich poopierdalać
musisz wyjść z gabinetuGAZFAN pisze:teraz też tak mam.. ale nie mam powodów.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości