to tak jak u nasTRAWOLT pisze: a tak poważniej, to po 20 godzinach jazdy szukanie jakichś dwóch dziur przegrało w konfrontacji z możliwością napicia się zimnego browara, a szkoda bo chęci były i dziury ponoć całkiem całkiem![]()

Moderator: Jerry
to tak jak u nasTRAWOLT pisze: a tak poważniej, to po 20 godzinach jazdy szukanie jakichś dwóch dziur przegrało w konfrontacji z możliwością napicia się zimnego browara, a szkoda bo chęci były i dziury ponoć całkiem całkiem![]()
Czosnek, a co z jakuzi na Sanie?...jest coś..?Czosnek niedźwiedzi pisze:Były kąpiele błotne, jak w każdym szanującym się spa.
http://www.youtube.com/watch?v=jrlcqDO6enw
o fo fo...Flor pisze:dziury są mocno rozproszonewg GPS w promieniu kilkudziesięciu km
![]()
ja tam się nie znam, ale ...czesław&jarząbek pisze:i bez koordynat gps. bo ogłupiają.
poprosimy o mapęczesław&jarząbek pisze:namiary gps będziemy ograniczać. to efekt przypadków rumuńskich. ludzie cuda wyczyniają w górach ogłupieni maszynkami.
umiejętność czytania mapy w zaniku.
nie wiem, natomiast wiem jedno, że gdyby nie charakterystyczny punkt przejazdu przez tory z podanymi koordynatami to miałbym duże problemy dotrzeć do Was w drugim dniu roadbooka po awarii pompyczesław&jarząbek pisze:namiary gps będziemy ograniczać. to efekt przypadków rumuńskich. ludzie cuda wyczyniają w górach ogłupieni maszynkami.
Ooo. Ja tam się nie znam, ale na moje oko nie powinno być wogóle namiarów GPS.czesław&jarząbek pisze:namiary gps będziemy ograniczać. to efekt przypadków rumuńskich. ludzie cuda wyczyniają w górach ogłupieni maszynkami.
Jak spojrzałem na mapę to jacuzzi było na rzece Osława.et pisze:Czosnek, a co z jakuzi na Sanie?...jest coś..?
stąd moja sugestia, że punkty GPS wcale nie są takie beeCzosnek niedźwiedzi pisze: Namiary gps były pomocne do weryfikacji trasy, bez tego trzeba by pomijać większe ilości kratek szukając punktu skąd można ponowić nawigację.
Ale ładny def, nie wiecie czyj to?Czosnek niedźwiedzi pisze: http://img11.imageshack.us/gal.php?g=image103i.jpg
I film:
http://www.youtube.com/watch?v=2CNa7ZUMHUs
ten brzydal?Mały Staś pisze:Czosnek niedźwiedzi pisze: Ale ładny def, nie wiecie czyj to?![]()
![]()
wygląda jak "dla chętnych w lewo i do polanki i spowrotem "TRAWOLT pisze:gdzie takie błotko było co się winczować trza było:
http://img12.imageshack.us/img12/2165/image096v.jpg
kuźwa znów coś ominęliśmy![]()
![]()
TRAWOLT pisze:ten brzydal?Mały Staś pisze:Czosnek niedźwiedzi pisze: Ale ładny def, nie wiecie czyj to?![]()
![]()
![]()
eee to tam bylimFlor pisze:wygląda jak "dla chętnych w lewo i do polanki i spowrotem "
To chyba jednak nie to samo miejsce bo kałuże nie ruszone były , ani jednego śladu przejazuTRAWOLT pisze:eee to tam bylimFlor pisze:wygląda jak "dla chętnych w lewo i do polanki i spowrotem "![]()
![]()
pierwsze trzy fotki co wstawił wcześniej Tybero - myśmy pierwsi przecierali tam szlaki![]()
Na zdjęciach Tybero wygląda, że byli, poznaję koleinyMały Staś pisze:To chyba jednak nie to samo miejsce bo kałuże nie ruszone były , ani jednego śladu przejazuTRAWOLT pisze:eee to tam bylimFlor pisze:wygląda jak "dla chętnych w lewo i do polanki i spowrotem "![]()
![]()
pierwsze trzy fotki co wstawił wcześniej Tybero - myśmy pierwsi przecierali tam szlaki![]()
ani przed ani za namiMały Staś pisze:
To chyba jednak nie to samo miejsce bo kałuże nie ruszone były , ani jednego śladu przejazu
no tego błotka jakoś więcej niż pamiętam, ale może kolejne auta rozryły - nie wiemMały Staś pisze:To chyba jednak nie to samo miejsce bo kałuże nie ruszone były , ani jednego śladu przejazu
toć my tam byli o 10 czy 11 rano w sobotę.Czosnek niedźwiedzi pisze:Trawolt albo przejechaliście po nas albo był wycof
to możliwe, że mamy rozjazd nawigacyjny albo jechaliśmy ciut innymi trasamiTRAWOLT pisze:toć my tam byli o 10 czy 11 rano w sobotę.Czosnek niedźwiedzi pisze:Trawolt albo przejechaliście po nas albo był wycof
jak odpoczywaliśmy na łące to w między czasie były 3 dyska, ale chyba daleko nie zajechały,
gdy my ruszyliśmy, to tak się jakoś dziwnie złożyło, że jechałem jako pierwszy tam i ślady ja robiłem na ściółce do samej polanki![]()
obstawiam, że mówimy o innych polankachCzosnek niedźwiedzi pisze: to możliwe, że mamy rozjazd nawigacyjny albo jechaliśmy ciut innymi trasami, błoto przed nami wyglądało na dziewicze
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 3 gości