Teza co najmniej ryzykownaLR_Olek pisze:albo czeslawa zdegradowli ....Dżek pisze:Awansowałem na Panaboga?pezet pisze:
Zacząłem jak Panbóg i Czesław przykazali - reduktor, trójka i jazda.![]()

Moderator: Jerry
Teza co najmniej ryzykownaLR_Olek pisze:albo czeslawa zdegradowli ....Dżek pisze:Awansowałem na Panaboga?pezet pisze:
Zacząłem jak Panbóg i Czesław przykazali - reduktor, trójka i jazda.![]()
Odważny,Dżek pisze:Teza co najmniej ryzykownaLR_Olek pisze: albo czeslawa zdegradowli ....
pezet pisze:Odważny,Dżek pisze:Teza co najmniej ryzykownaLR_Olek pisze: albo czeslawa zdegradowli ....
bo daleko mieszka
blablablaGAZFAN pisze:Odważny bo się nigdzie nie pojawia![]()
GAZFAN pisze:No.. w kuwecie z chomikami
kultura?GAZFAN pisze:No fakt.. kultura jest
Łożysko było ciche, ale zobaczymy jak na visusczesław&jarząbek pisze:łape i łożysko ewentualnie
Żem jest [cenzura] kurturysta, ale kurtularny [cenzura]...LR_Olek pisze:kultura?GAZFAN pisze:No fakt.. kultura jest
myslisz ze pizet jest kulturystą?
nie wiem, nie ma takich procedurpezet pisze: A ile kilometrów statystycznie powinno wytrzymać sprzęgło przy normalnej eksploatacji?
W osobówce to tak 100-150 tysi.
A w landroweru diskaweru?
apgrejtowali stary dobry drogi patent .. w Serii były ze staliwa....pezet pisze:No to standard.........
Ciekawe, że kilkadziesiąt lat produkcji, nie wystarczy żeby landrower wpadł na to, że można taki słaby element przeprojektować i poprawić.
A może oni tak specjalnie?
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 3 gości