padł rozrusznik seria lll lighweight 2.286
Moderator: Jerry
padł rozrusznik seria lll lighweight 2.286
Witam szanowne grono po długiej przerwie i zmianie auta. Padł mi wirnik rozrusznika w lightweight-cie.
Jest to moja pierwsza awaria w tym samochodzie. Przeszukuję net i nie mogę nic znaleźć w Pl. może ktoś ma na zbyciu lub wie gdzie szukać?
Jest to moja pierwsza awaria w tym samochodzie. Przeszukuję net i nie mogę nic znaleźć w Pl. może ktoś ma na zbyciu lub wie gdzie szukać?
Ostatnio zmieniony pn mar 10, 2014 12:13 am przez bodziu, łącznie zmieniany 1 raz.
- Misiek Cypr
-
Re: padł rozrusznik seria lll lighweight 2.25
Skoro masz leightweighta, to prawdopodobnie nie jest to Twoje jedyne auto i masz czym jezdzic do roboty.
Taki rozrusznik ogarnie kazdy zaklad zajmujacy sie rozrusznikami, alternatorami. Tylko ze moze zajac im troche wiecejniz 10 minut na wyszukanie identycznego rozrusznika na podmianke. Po prostu zanies im rozrusznik i poczekaj kilka dni na regeneracje. Dostaniesz spowrotem jak nowy.
Przyczyna, mala popularnisc i nikt nie wie jakie lozyska tam siedza, dokad nie rozbora
Taki rozrusznik ogarnie kazdy zaklad zajmujacy sie rozrusznikami, alternatorami. Tylko ze moze zajac im troche wiecejniz 10 minut na wyszukanie identycznego rozrusznika na podmianke. Po prostu zanies im rozrusznik i poczekaj kilka dni na regeneracje. Dostaniesz spowrotem jak nowy.
Przyczyna, mala popularnisc i nikt nie wie jakie lozyska tam siedza, dokad nie rozbora
Obecnie park maszyn nie zawiera 4x4
513549044
513549044
Re: padł rozrusznik seria lll lighweight 2.25
se w LS kup nowybodziu pisze:Witam szanowne grono po długiej przerwie i zmianie auta. Padł mi wirnik rozrusznika w lightweight-cie.
ludzie brną w wojny prowadzeni metodami wypróbowanymi przy sprzedaży podpasek i proszku do prania
Re: padł rozrusznik seria lll lighweight 2.286
jest lekki problem bo podobno zjarał się wirnik tak, że jest kicha.
24V czy 12V
SeriaIII made by craftsmen-driven by psychos
24v
ale iby coś namierzyłem wyjaśni się za tydzień

uuu tanio nie bedzie 

[...]te synek pisze:uuu tanio nie bedzie
jakoś kilka dni temu widziałem gdzieś na stronie LS rozruszniki do SIII, teraz nie mogę znalźć co by Ci linka podać
ew ściągnij sobie od angolów
ludzie brną w wojny prowadzeni metodami wypróbowanymi przy sprzedaży podpasek i proszku do prania
da się to ogarnąć... ale to trwa bo nawet angole niechcą tego na stocku trzymaćbodziu pisze:24vale iby coś namierzyłem wyjaśni się za tydzień

SeriaIII made by craftsmen-driven by psychos
Trafiony zatopiony 370zł.