Milosnicy LR w ANGLII!
Moderator: Jerry
Milosnicy LR w ANGLII!
Coraz wiecej wiary zwiewa do UK. Przekopalem liste uzytkownikow forum i znalazlem dwie osoby
. Jesli ktos mieszka na GB i mialby ochote sie spotkac, wyjechac pierdzielem w trase, czy wymienic doswiadczeniami piszcie prosze! Moze da sie cos konkretniejszego zorganizowac. Pozdrowienia

sam... to a'propos polakow z landkami, a serii zapuszczonej tu nie znajdziesz to nie Nikaragua. Z zapuszczonych landkow moznna tu znalezc tylko 90tki (jeszcze nie defek a juz nie seria wiec nikt tego nie chce - ale i tak drogie sa). wszystko co starsze lub nowsze to zadbane :/Entuzjastow LR jest tez sporo w UK.
Ostatnio zmieniony pt mar 03, 2006 11:24 am przez Tarsus, łącznie zmieniany 1 raz.
Chetny by sie znalazl na spotkanie, jednak wciaz zadnej (slusznej) fury nie posiadam.
Po tym weekendzie znowu bede w UK, a dokladniej w Brighton, gdzie w zeszlym roku zlot LR`a sie odbyl...A moze tylko przejazdem byli? Niestety w pracy akurat bylem wiec za duzo sie nie poprzygladalem.
Co do dostepnosci aut, w tej miejscowosci gdzie mieszkam trudno wyszukac cos godnego uwagi, widywalem juz takie egzemplarze ktore wogole jezdzic nie powinny a cena.. powiedzmy - wysoka.
Z Pozdrowieniami
Po tym weekendzie znowu bede w UK, a dokladniej w Brighton, gdzie w zeszlym roku zlot LR`a sie odbyl...A moze tylko przejazdem byli? Niestety w pracy akurat bylem wiec za duzo sie nie poprzygladalem.
Co do dostepnosci aut, w tej miejscowosci gdzie mieszkam trudno wyszukac cos godnego uwagi, widywalem juz takie egzemplarze ktore wogole jezdzic nie powinny a cena.. powiedzmy - wysoka.
Z Pozdrowieniami

...Brighton na samym poludniu nad morzem? jesli tak to spory kawalek, ale w sumie paliwo nie jest drogie:)... Ja mialem szczescie bo swojego nabylem 10 mil od siebie. Sprawdzaj a ADtraderze. Czesto mozna wyhaczyc fure od dziadka co w zyciu o offroldzie nie slyszal to i wartosci wozu do konca nie zna. W AutoTraderze juz sa drozsze. A za czym sie rozgladasz? Na ebaju uwazaj bo sie mozna naciac jak cholera. hmm w wogole to bede niedlugo (polowa kwietnia) na polodniu pastowac podwozie wiec mozna sie bedzie spiknac...
Hm.. za czym sie rozgladam ? Szczerze mowiac najpierw byl Samurai, jednak rzodzina sie powiekszyla, wiec w koncu zadecydowalem ze cos wiekszego, pasujacego mi do modyfikacji ble ble ble bedzie potrzebne - Discovery, to jest cos co mi pasi. Jednak Panie, mieszkanie kupic, remonty - nie tak latwo wszytko naraz i szybko zalatwic. A i jeszcze miejsce co by postawic fure w Brighton nieodplatnie.. eh.. Dobrze ze przynajmniej w tej miescinie Tyskacz i Zywiec na polkach po 1,40 pałnda
Gdyby cos, forum przegladac bede, wiec wszytko do ustalenia

Gdyby cos, forum przegladac bede, wiec wszytko do ustalenia

- RAF z Ochoty
hej Tarsus...
zastanawiam się czy świątecznego w/e w czerwcu nie wykorzystać na krótki rodzinny wypad do szkocji... a wygląda na to że lądowanie w leeds najkorzystniej wychodzi, w razie czego można cie atakowac? blisko to chyba (oczywiście nie zamierzam ci się zwalac na głowe)
sam jakiś czas temu zostałem wirtualnym miłośnikiem LR, teraz już jest sprzęt ale wiem o nim tyle ile napisali na forum i na www hmmm...
zastanawiam się czy świątecznego w/e w czerwcu nie wykorzystać na krótki rodzinny wypad do szkocji... a wygląda na to że lądowanie w leeds najkorzystniej wychodzi, w razie czego można cie atakowac? blisko to chyba (oczywiście nie zamierzam ci się zwalac na głowe)
sam jakiś czas temu zostałem wirtualnym miłośnikiem LR, teraz już jest sprzęt ale wiem o nim tyle ile napisali na forum i na www hmmm...
LR Disco 96' katowice limited edition
cubek... jesli chodzi o parkowanie - masz prawo syfa przed chata postawic i basta. Ja mam garaz ale palskacz ledwie tam wchodzi a i Dicho moge zapomniec - parkuje przed domem. U nas jest knajpa w ktorej Ziwca i Okocimia serwuja...
RAF... moje skromne progi otworem stoja:) Przyjezdzaj zwalaj sie wpadaj. Ale moze tak syfem? jesli rodzinny wypad to moze i taniej wyjdzie. Paliwo tutaj: 4,50 PLN (bezolowiowa minimalnie tansza) mam fajnna trase przez szkocje, jest dzie pojechac i poogladac... daj tylko znac 2 tyg wczesniej zebym sobie wolne zalatwil i jedziemy...
RAF... moje skromne progi otworem stoja:) Przyjezdzaj zwalaj sie wpadaj. Ale moze tak syfem? jesli rodzinny wypad to moze i taniej wyjdzie. Paliwo tutaj: 4,50 PLN (bezolowiowa minimalnie tansza) mam fajnna trase przez szkocje, jest dzie pojechac i poogladac... daj tylko znac 2 tyg wczesniej zebym sobie wolne zalatwil i jedziemy...
-
- jestem tu nowy...
patrzylam na loty i wydaje mi sie ze najlatwiej Ci bedzie leciec z lodzi do east midlands ryanairem,ale moze jeszcze znajde cos lepszego
do nas serdecznie zapraszam!milo bedzie w koncu z kims z polski sie wybrac na wyprawe.kiedy jest ten w/e w czerwcu?bo ewentualnie mozna sie wybrac na 2dniowy rajd off-roadowy po wzgorzach i wrzosowiskach yorkshire,tez jest pieknie
i jest mozliwosc wynajecia landka..
w kazdym razie opcji jest mnostwo,jezeli bedziecie zainteresowani to kontaktujcie sie z tarsusem albo ze mna i cos fajnego napewno wymyslimy