101
Moderator: Jerry
Re: 101
a co chcesz z tym robic? przeciez to ciezarowka jest.Tarsus pisze:czy ktos to ma lub jezdzil. jak to sie sprawuje.
ogolnie rzecz biorac takie okazy to sie kupuje aby je tylko miec.
pojazd dla "znawcow sztuki"

- czesław&jarząbek
-
- Kontaktowanie:
fc 101 jest zajebisty
obrzydliwy do granic...poprostu wzroku nie można od niego oderwać...

zwłaszcza soft-top
jezdziłem kiedyś
kilka chwil zaledwie
fajna rzecz do...podziwiania
nie chciałoby mi się tym jeździć gdziekolwiek
aczkolwiek...
istnieje legenda ludowa, że po zapodaniu wspomagania i silnika tdi ze skrzynią Vbiegową walory użytkowe niepomiernie wzrastają.
napewno.
ale już w defekterze decybele od cysetki zabijają, a co musiałoby być w gun-tractor gdy silnik siedzi między sioferem a nawigatorem?

obrzydliwy do granic...poprostu wzroku nie można od niego oderwać...

zwłaszcza soft-top
jezdziłem kiedyś
kilka chwil zaledwie
fajna rzecz do...podziwiania
nie chciałoby mi się tym jeździć gdziekolwiek
aczkolwiek...
istnieje legenda ludowa, że po zapodaniu wspomagania i silnika tdi ze skrzynią Vbiegową walory użytkowe niepomiernie wzrastają.
napewno.
ale już w defekterze decybele od cysetki zabijają, a co musiałoby być w gun-tractor gdy silnik siedzi między sioferem a nawigatorem?

#noichuj
a jakby cos na wojence nie teges,to http://www.rajdy4x4.pl/forum/viewtopic.php?t=25821 i po klopocie
hmmm...jdef90 pisze: (...) tylko ciepło się robi od silnika szybko....
http://www.angelfire.com/apes/alexisgre ... photos.htm
jest tam takie zdjecie z termometrem....
to ja wole mojego Zacieka i jego "ogrzewanie"

P.S. a jak miał bym wybór to wole pinzgauera, takiego 716K
ehhh pomarzyc....
co do tematu, ja tam sie nie znam ale fc 101 jest zajebisty i kiedys za pewno takiego kupie ( ja to w ogole tylko landrynami bede jezdzil) mam test w ktoryms nieregularniku.. bajka.
a kiedy w nieregularniku oglaszal sie ktos kto chcial oddac takowy pojazd w dobre rece, wiecie kto to
a kasztaniac temat
kurde jak my w koncu tego defa nabyjemy to co mam zrobic w z tym ogrzewaniem
na wodne do grzania motoru i powietrzne do kabiny szkoda kasy, jak samo wodne to znowu bedzie zimno (pisza w folderze ze w td5 sa nowe kanaly itp. to moze bedzie lepiej? jeszcze z ogrzewankiem foteli ?) ale silnik badzie mial latwiej, a jak samo powietrzne to fajnie bo i dogrzac mozna jak sie spi w aucie i cieplej. co wybrac
powietrzne i grzalka to dobry pomysl, ale nie jak w gliwicach w kamienicy mieszkam, a da sie zrobic tak zeby ta grzalka byla z akumulatora zasilana
(chyba nie ale pytam bo na elektryce jak na wszystkim ... nie znam sie )
no
a kiedy w nieregularniku oglaszal sie ktos kto chcial oddac takowy pojazd w dobre rece, wiecie kto to

a kasztaniac temat

kurde jak my w koncu tego defa nabyjemy to co mam zrobic w z tym ogrzewaniem

no

a czepiam sie czepiam. Ja moge z otwartymi szybami jezdzic i jakby mi kapalo na leb w defie to i tak bede dumny ze lr ujezdzam. Bratu bedzie troche gorzej jak bedzie zimno.... i mi dupe spierze za to ze mu takiego syfa doradzilem, bede pozniej jezdzil dupą po nieheblowanej desce, zamiast z Wami na wypady.LR_Olek pisze:Zadajesz pytnia takie jakbys jeepem jezdzil.Co sie czepiles ogrzewania? To tak jakby w ogole nie bylo cieplo.Galik pisze:kurde jak my w koncu tego defa nabyjemy to co mam zrobic w z tym ogrzewaniem
Ps. Olek Ty mnie tak nie podpuszczaj jak ostatnio w pewnym temacie, bo mnie moderator wyrzuci