zastosowanie: miejsce na zapasowe kurtki i swetry, spiwory, buty itd.
Pomysł nie jest mój, ale wykonanie na bazie niepotrzebnej kratki bagażowej jak najbardziej moje.
Moderator: Jerry
jak już zdążyłem napisać: jest mocowane do konstrukcji, więc zdolne do przejęcia dużego obciążenia.Miron pisze:Fajna rzeczTylko lepiej zbytnio nie obciążać, najlepiej na drobiazgi, ciuchy, kijki do nart etc. Gdzie i jak to wymądziłeś, jakie koszta
Liczy się pomysłmaruda pisze:jak już zdążyłem napisać: jest mocowane do konstrukcji, więc zdolne do przejęcia dużego obciążenia.Miron pisze:Fajna rzeczTylko lepiej zbytnio nie obciążać, najlepiej na drobiazgi, ciuchy, kijki do nart etc. Gdzie i jak to wymądziłeś, jakie koszta
Koszty: żadne ( kratka za darmo od kolegi, koszt prądu i złamanego wiertła pomijam, czas wykonania: okolo 7 godzin łącznie z wymyśleniem koncepcji)
Jak Dyferklub mnie jeszcze kiedyś zaprosi to sobie obejrzysz z bliska.
No jasne, że zaprosimaruda pisze:jak już zdążyłem napisać: jest mocowane do konstrukcji, więc zdolne do przejęcia dużego obciążenia.Miron pisze:Fajna rzeczTylko lepiej zbytnio nie obciążać, najlepiej na drobiazgi, ciuchy, kijki do nart etc. Gdzie i jak to wymądziłeś, jakie koszta
Koszty: żadne ( kratka za darmo od kolegi, koszt prądu i złamanego wiertła pomijam, czas wykonania: okolo 7 godzin łącznie z wymyśleniem koncepcji)
Jak Dyferklub mnie jeszcze kiedyś zaprosi to sobie obejrzysz z bliska.
Dziekuję za wyrazy uznania, ale jak wcześniej napisałem nie mogę sobie przypisać wymyślenia tego rozwiązania, widziałem u znajomego w wersji podobnej to Twojej, czyli wyżej.Kojak pisze: Koledze gratuluję że sam to wymyślił nie widząc u innych
najpewniejsze mocowanie jest na śrubach od tylnych pasów bezpieczeństwa a z drugiego końca można podeprzeć na nogach i przykręcić je do podłogi za pomocą śrub od listwy plastikowej mocującej tapicerkę.pezet pisze:Trzeba by to przykrecic do blachy, nie do plastikow.
Ale gdzie i do czego?
a do czego ma niby sluzyc to rusztowanie?piotrek_pepe pisze:
http://polka.do.disco.fajnafotka.pl/def ... 3&pageNo=1
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości