może te 1%

nadaje się RR Classic na przeprawówkę, czy słabo?
Pytam, bo się mi auto skończyło ;P
i tak na szybko - 3 drzwiowy jest krótszy od 5d, czy nie?
no co...

Moderator: Jerry
mało Ci problemów?... kupisz rendza i zamieszkasz z nim, w garażu......Piernik pisze:ja wiem, że takie tematy/pytania mogą rozdrażnić.. ja wiem, że sie może sypnąć teraz mnostwo jobów na moją głowę, ja wiem, że 99% wypowiedzi może być kasztanem... ale..
może te 1%
nadaje się RR Classic na przeprawówkę, czy słabo?
Pytam, bo się mi auto skończyło ;P
i tak na szybko - 3 drzwiowy jest krótszy od 5d, czy nie?
no co...
no piekne, chociaż najmniej o wygląd mi chodzi...Maqlinka pisze:Ryndż - piękne auto![]()
Załóz to nadwozie na gele albo parcha i będzie pełnia szczęścia
A to w ten deseńPiernik pisze: no piekne, chociaż najmniej o wygląd mi chodzi...
parch odpada ze względu na jego masy....
jakoś tak jezdze z definicji bez wyciągarki, więć mój pilot mocno się zbuntował, jak kjiedyś mu rzekłem: a może parcha?
cenne uwagi - dzięki Norbertbert pisze:nadaje sie acz umiarkowanie, np na pomeranii sporo ryndzy jedzie, oczywiscie 90 sa zgrabniejsze i akuratniejsze w terenie. Sporo ryndzy jest w wersji o skrconym tyle. Do przeprawowki wskazane obciac to i owo, do wyprawowki wrecz odwrotnie powinien zostac normalny. Pelny ryndz to niezla chaupa.
Do extremow wymaga przebudowy
Norbert J. Zbróg
byłoby pięknie, ale nie chcę mieć NAtaszy na głowie jak przy tirforze Majcher na zawał padniebandzior pisze:cos ci sie piernik w głowe stałokup sobie starego parcha 160, i bedziesz jezdził wiecznie.... no i na paliwo zarobisz
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości