Moderator: Jerry
co do drzwi tylnych to ja wymienilem zawiasy i hucza duuuzo mniej... no i zamykaja sie "na raz", a nie "na 4 razy"yano pisze:podobno te typy tak mają - "cysetka" 98, a może Koledzy macie jakiejsik ptent na przypadłość? Uszczelka po wymianie trzymała ok. 5tys.... A skoro juz tu jestem i pytam, to tak BW, może jest sposób żeby tylnie drzwi tak nie waliły poza czarnym? Oprócz zaspawania - oczywiście
dzrwi u mnie dzialaja dobrze,a uszczelke to zaloz normalnie i dokrec normalnie pokrywke i nic nie cieknie...yano pisze:podobno te typy tak mają - "cysetka" 98, a może Koledzy macie jakiejsik ptent na przypadłość? Uszczelka po wymianie trzymała ok. 5tys.... A skoro juz tu jestem i pytam, to tak BW, może jest sposób żeby tylnie drzwi tak nie waliły poza czarnym? Oprócz zaspawania - oczywiście
założyłem normalnie i dokręciłem normalnie i nawet dociągnąłem po paro kilosach i "poci się" na całej długości bloku...zazdroszczę CiLR_Olek pisze:dzrwi u mnie dzialaja dobrze,a uszczelke to zaloz normalnie i dokrec normalnie pokrywke i nic nie cieknie...yano pisze:podobno te typy tak mają - "cysetka" 98, a może Koledzy macie jakiejsik ptent na przypadłość? Uszczelka po wymianie trzymała ok. 5tys.... A skoro juz tu jestem i pytam, to tak BW, może jest sposób żeby tylnie drzwi tak nie waliły poza czarnym? Oprócz zaspawania - oczywiście
jakaś musi nowomechanika być ...... pokrywa zaworów.....na blokuyano pisze:
...... i "poci się" na całej długości bloku........
to takie nowoczesne silniki przeciez, po co spaliles akcje juz na poczatku?krzyś pisze:jakaś musi nowomechanika być ...... pokrywa zaworów.....na blokuyano pisze:
...... i "poci się" na całej długości bloku............ a głowice to chyb asprzedali na złom coby na olej roślinny stykło
![]()
dżizes......
jakaś musi nowomechanika być ...... pokrywa zaworów.....na blokukrzyś pisze:yano pisze:
...... i "poci się" na całej długości bloku........
spokojnie, odrazu "dżizes", możesz mi spokojnie mówić yanokrzyś pisze:yano pisze:
dżizes......
mam takyano pisze:masz tak od dziecka czy to z wiekiem przychodzi?
Pamiętliwa juzwa a C&J pisze że dekielsbb pisze:prawie 3 lata na odpowiedź ?![]()
niezły towar
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 3 gości