dodatkowe foteliki w bałagażniku

wszystkie serie i modele...

Moderator: Jerry

Awatar użytkownika
kotleś
jestem tu nowy...
jestem tu nowy...

dodatkowe foteliki w bałagażniku

Post autor: kotleś » pn mar 05, 2007 10:28 pm

witam! szybkie pytanie.
czy ktoś wie może? czy fotele dodatkowe te w bałagażniku są standardowe czy z roku 93 będą takie same jak w 96
kotleś

Awatar użytkownika
LR_Olek

Kontaktowanie:

Post autor: LR_Olek » wt mar 06, 2007 1:14 pm

takie

Awatar użytkownika
andziasss

Kontaktowanie:

Post autor: andziasss » pt mar 09, 2007 4:40 pm

LR_Olek pisze:takie
:roll: takietylko, czy takiesame? tej?
landklinika... jakby kto pytał
andziasss@landklinika.pl

Awatar użytkownika
Gerard

Post autor: Gerard » pt mar 09, 2007 4:45 pm

LR_Olek pisze:takie
kie same pewnie..bo przecie buda taka sama prawie :) atpie by konstruktorom sie chcialo bawic z jakimis fotelikami?

ktoles..co ty chcesz tam wozic? :)
Disco 200tdi->Sunseeker->gdyby nie '93 w dowodzie byłby rocznik bieżący

Awatar użytkownika
RAF z Ochoty

Post autor: RAF z Ochoty » pt mar 09, 2007 10:46 pm

ja zanabyłem z dwusetki i pasują...
tylko oczywiście razem z całym wyposażeniem do zamontowania (które ukryte jest pod tapicerką)
LR Disco 96' katowice limited edition

Awatar użytkownika
Gerard

Post autor: Gerard » sob mar 10, 2007 12:11 am

Kotles..przygotuj sie na to ze bedziesz musial kilka dziurek narobic na sruby.. i podloznych naciec...na pasy bezpieczenstwa. Komfort jest sredni dla wysokich osob.osobiscie siedzialem z tylu kiedy auto sie nie poruszlo (wzrost 176około) i komfort raczej dwugwiazdkowy. Ale jak masz weoly autobus i flaszeczka krazy wewnatrz to bania klimat niesamowity :) moge podeslec Ci fotki jak te nacięcia u mnie wygladaja bo akurat mam jeden fotelik zdjety. To co? reflektujesz?

zreszta jako audiofil z dzizasowej laski i posiadacz nie najlepszego sprzetu grajacego w jakie wyposarzony jest dwusetny diskacz :) w miejscu jednego fotelika chcialbym sobie subwoofer zrobic w tym miejscu... ma ktos cos takiego juz (poza tym co na discowebie)?. :)

(chyba przeginam)
:wink:

Awatar użytkownika
gruszkin

Post autor: gruszkin » sob mar 10, 2007 12:28 am

Gerard pisze: w miejscu jednego fotelika chcialbym sobie subwoofer zrobic w tym miejscu... ma ktos cos takiego juz (poza tym co na discowebie)?. :)

(chyba przeginam)
:wink:
nie no spoko.jeszcze chrom felgi super chromowany grill i progi.bateria lamp na dachu i dopiero wtedy mozesz na zimny lokiec jezdzic.o fotelikach tez myslalem ale nie sa mi niezbedne wiec narazie ich nie zanabywam.
nie mów do mnie z rana

jeżdże dieslem dla szatana

ŚNIEGU WYP.ERDALAJ!!

Awatar użytkownika
Roch

Post autor: Roch » sob mar 10, 2007 1:57 pm

ja niesmialo kombinmowalem zeby w pustostan po fotelikach glosniki upchnac ale mi sie odechcialo.
jak juz to sobie deche moze kiedys jako półke w bagażniku zrobie wymienną docelowo ze skladanym łóżkiem a'la Boscian.
i wtedy bedzie dopiero dyskoteka.

a jeszcze mam pytanie: gdzie w swoich furach mocujecie neony?
[olo: sarkazm]
Landrąver Discovęry 200tdi

Awatar użytkownika
gruszkin

Post autor: gruszkin » sob mar 10, 2007 2:06 pm

2 mam pod maska w 2 w bagazniku pod progami i zderzakami takie fajne rozowe :)21
nie mów do mnie z rana

ŚNIEGU WYP.ERDALAJ!!

Awatar użytkownika
Gerard

Post autor: Gerard » sob mar 10, 2007 2:55 pm

heh :) nie drwij z mojego soobwoferowego mpmyslu :) BO...raz ze te glosniczki graja jak z komorki..BO dwa.. nie nawidze dresiarzy..BO trzy nie znosze buczenia, pierdzenia czy niewydolnosci glosnikow na poszczegolnych pasmach :) Bo 4 jeden fotelik moglbym poswiecic na ta taka scianke tworzaca kieszen na jakies drobne pierdoly...taka co to maja ci..ktorzy nie maja fotelikow.

i tak w ogole czeka mnie wymiana glosnikow (z czasem oczywiscie) ci by ten traktorek czyms milym zagluszyc :P

Awatar użytkownika
Roch

Post autor: Roch » sob mar 10, 2007 3:07 pm

ja z tymi glosnikami to cie doskonale rozumiem.
jakis czas woziłem 2 stacjonarne kolumny 90w w bagazniku, ale ze to pomysł krancowo głupi - to juz nie woze ;]
myslalem tez zeby zrobic taka kolumne fikusna, ktora by pasowała w miejsce po foteliku i była przymocowana w fotelikowych zaczepach.
Widziałem też próby zmieszczenia głośników w tylnych słupkach ale jakos mało udane...
No i jako że trawię pomysł zmotania łóżka - a do tego potrzebna jest rama w bagażniku - to myslalem zeby zrobic wymienna z tym łóżkiem półkę - a w niej to się zmieści co dusza zapragnie.

Awatar użytkownika
gruszkin

Post autor: gruszkin » sob mar 10, 2007 3:09 pm

Gerard pisze:heh :) nie drwij z mojego soobwoferowego mpmyslu :) BO...raz ze te glosniczki graja jak z komorki..BO dwa.. nie nawidze dresiarzy..BO trzy nie znosze buczenia, pierdzenia czy niewydolnosci glosnikow na poszczegolnych pasmach :) Bo 4 jeden fotelik moglbym poswiecic na ta taka scianke tworzaca kieszen na jakies drobne pierdoly...taka co to maja ci..ktorzy nie maja fotelikow.

i tak w ogole czeka mnie wymiana glosnikow (z czasem oczywiscie) ci by ten traktorek czyms milym zagluszyc :P
:lol:
nie mów do mnie z rana

ŚNIEGU WYP.ERDALAJ!!

Awatar użytkownika
gri74

Post autor: gri74 » sob mar 10, 2007 3:23 pm

Widziałem też próby zmieszczenia głośników w tylnych słupkach ale jakos mało udane...
Ze niby co nie udane ?? Ja mam i jest dobrze i wygląda ładnie
Diffland .pl
Diffland Classic Car .pl

i wiele innych )

Awatar użytkownika
Tapeworm

Post autor: Tapeworm » sob mar 10, 2007 4:50 pm

Ja też mam i gdyby nie to, że radio utoneło to też złego słowa bym o nagłośnieniu nie powiedział :)21
SeriaIII made by craftsmen-driven by psychos

Awatar użytkownika
Gerard

Post autor: Gerard » sob mar 10, 2007 7:31 pm

ja tez mam :) w kazdym razie nie mam jesczze radia.. i zastanawiam sie nad rozbudowa systemu audio :) hehe..wiecie .. rurki..kule odbijajace reflektory i same reflektory :) nie ..no ponioslo mnie.. w kazdym razie glosniki te przy prowadzacych pojadz sa lekko hmm.. archetypowe :) a te z tylu w slupkach tez szalu nie robia 8) przy okaji 'wymieniania' podlogi w landku, zamiast gracenia miejsca pod tylny fotelik, przyszlo mi do glowy zeby troszeczke obnizyc podloge pod siedzeniem pasazera...o jakies 5cm...miejsce jest i przeszkadac nie bedzie tam umieszcony glosnik niskotonowy :)

...alez mnie tu fantaja ponosi... fiu fiu.. zaraz pewnie maristez albo gkozi zapytaja czy olej zmienilem :D ..no ale coz..pomyslow mam wiecej wlosow na glowie :D ...a gęstwina jest :)

Awatar użytkownika
RAF z Ochoty

Post autor: RAF z Ochoty » sob mar 10, 2007 8:45 pm

jak podpasi kolor to lepiej (łatwiej i przyjemniej a wcale nie drożej) foteliki razem z przypadającą na nie częścią tapicerki zaimplementować...
LR Disco 96' katowice limited edition

Awatar użytkownika
Roch

Post autor: Roch » sob mar 10, 2007 9:14 pm

gri74 pisze:Ze niby co nie udane ?? Ja mam i jest dobrze i wygląda ładnie
widac mało widziałem.
pokaz ;]

ODPOWIEDZ

Wróć do „Land Rover, Range Rover”