dodatkowe foteliki w bałagażniku
Moderator: Jerry
dodatkowe foteliki w bałagażniku
witam! szybkie pytanie.
czy ktoś wie może? czy fotele dodatkowe te w bałagażniku są standardowe czy z roku 93 będą takie same jak w 96
czy ktoś wie może? czy fotele dodatkowe te w bałagażniku są standardowe czy z roku 93 będą takie same jak w 96
kotleś
LR_Olek pisze:takie

landklinika... jakby kto pytał
andziasss@landklinika.pl
andziasss@landklinika.pl
- RAF z Ochoty
Kotles..przygotuj sie na to ze bedziesz musial kilka dziurek narobic na sruby.. i podloznych naciec...na pasy bezpieczenstwa. Komfort jest sredni dla wysokich osob.osobiscie siedzialem z tylu kiedy auto sie nie poruszlo (wzrost 176około) i komfort raczej dwugwiazdkowy. Ale jak masz weoly autobus i flaszeczka krazy wewnatrz to bania klimat niesamowity
moge podeslec Ci fotki jak te nacięcia u mnie wygladaja bo akurat mam jeden fotelik zdjety. To co? reflektujesz?
zreszta jako audiofil z dzizasowej laski i posiadacz nie najlepszego sprzetu grajacego w jakie wyposarzony jest dwusetny diskacz
w miejscu jednego fotelika chcialbym sobie subwoofer zrobic w tym miejscu... ma ktos cos takiego juz (poza tym co na discowebie)?. 
(chyba przeginam)

zreszta jako audiofil z dzizasowej laski i posiadacz nie najlepszego sprzetu grajacego w jakie wyposarzony jest dwusetny diskacz

(chyba przeginam)

Disco 200tdi->Sunseeker->gdyby nie '93 w dowodzie byłby rocznik bieżący
nie no spoko.jeszcze chrom felgi super chromowany grill i progi.bateria lamp na dachu i dopiero wtedy mozesz na zimny lokiec jezdzic.o fotelikach tez myslalem ale nie sa mi niezbedne wiec narazie ich nie zanabywam.Gerard pisze: w miejscu jednego fotelika chcialbym sobie subwoofer zrobic w tym miejscu... ma ktos cos takiego juz (poza tym co na discowebie)?.
(chyba przeginam)
ja niesmialo kombinmowalem zeby w pustostan po fotelikach glosniki upchnac ale mi sie odechcialo.
jak juz to sobie deche moze kiedys jako półke w bagażniku zrobie wymienną docelowo ze skladanym łóżkiem a'la Boscian.
i wtedy bedzie dopiero dyskoteka.
a jeszcze mam pytanie: gdzie w swoich furach mocujecie neony?
[olo: sarkazm]
jak juz to sobie deche moze kiedys jako półke w bagażniku zrobie wymienną docelowo ze skladanym łóżkiem a'la Boscian.
i wtedy bedzie dopiero dyskoteka.
a jeszcze mam pytanie: gdzie w swoich furach mocujecie neony?
[olo: sarkazm]
Landrąver Discovęry 200tdi
heh
nie drwij z mojego soobwoferowego mpmyslu
BO...raz ze te glosniczki graja jak z komorki..BO dwa.. nie nawidze dresiarzy..BO trzy nie znosze buczenia, pierdzenia czy niewydolnosci glosnikow na poszczegolnych pasmach
Bo 4 jeden fotelik moglbym poswiecic na ta taka scianke tworzaca kieszen na jakies drobne pierdoly...taka co to maja ci..ktorzy nie maja fotelikow.
i tak w ogole czeka mnie wymiana glosnikow (z czasem oczywiscie) ci by ten traktorek czyms milym zagluszyc

i tak w ogole czeka mnie wymiana glosnikow (z czasem oczywiscie) ci by ten traktorek czyms milym zagluszyc

ja z tymi glosnikami to cie doskonale rozumiem.
jakis czas woziłem 2 stacjonarne kolumny 90w w bagazniku, ale ze to pomysł krancowo głupi - to juz nie woze ;]
myslalem tez zeby zrobic taka kolumne fikusna, ktora by pasowała w miejsce po foteliku i była przymocowana w fotelikowych zaczepach.
Widziałem też próby zmieszczenia głośników w tylnych słupkach ale jakos mało udane...
No i jako że trawię pomysł zmotania łóżka - a do tego potrzebna jest rama w bagażniku - to myslalem zeby zrobic wymienna z tym łóżkiem półkę - a w niej to się zmieści co dusza zapragnie.
jakis czas woziłem 2 stacjonarne kolumny 90w w bagazniku, ale ze to pomysł krancowo głupi - to juz nie woze ;]
myslalem tez zeby zrobic taka kolumne fikusna, ktora by pasowała w miejsce po foteliku i była przymocowana w fotelikowych zaczepach.
Widziałem też próby zmieszczenia głośników w tylnych słupkach ale jakos mało udane...
No i jako że trawię pomysł zmotania łóżka - a do tego potrzebna jest rama w bagażniku - to myslalem zeby zrobic wymienna z tym łóżkiem półkę - a w niej to się zmieści co dusza zapragnie.
Landrąver Discovęry 200tdi
Gerard pisze:hehnie drwij z mojego soobwoferowego mpmyslu
BO...raz ze te glosniczki graja jak z komorki..BO dwa.. nie nawidze dresiarzy..BO trzy nie znosze buczenia, pierdzenia czy niewydolnosci glosnikow na poszczegolnych pasmach
Bo 4 jeden fotelik moglbym poswiecic na ta taka scianke tworzaca kieszen na jakies drobne pierdoly...taka co to maja ci..ktorzy nie maja fotelikow.

ja tez mam
w kazdym razie nie mam jesczze radia.. i zastanawiam sie nad rozbudowa systemu audio
hehe..wiecie .. rurki..kule odbijajace reflektory i same reflektory
nie ..no ponioslo mnie.. w kazdym razie glosniki te przy prowadzacych pojadz sa lekko hmm.. archetypowe
a te z tylu w slupkach tez szalu nie robia
przy okaji 'wymieniania' podlogi w landku, zamiast gracenia miejsca pod tylny fotelik, przyszlo mi do glowy zeby troszeczke obnizyc podloge pod siedzeniem pasazera...o jakies 5cm...miejsce jest i przeszkadac nie bedzie tam umieszcony glosnik niskotonowy
...alez mnie tu fantaja ponosi... fiu fiu.. zaraz pewnie maristez albo gkozi zapytaja czy olej zmienilem
..no ale coz..pomyslow mam wiecej wlosow na glowie
...a gęstwina jest 

...alez mnie tu fantaja ponosi... fiu fiu.. zaraz pewnie maristez albo gkozi zapytaja czy olej zmienilem

- RAF z Ochoty