Do dziś nie wiem czy jest to osłona termiczna czy tylko dzwiękowa i po cholere ona tam jest.
Dziękuje za życzliwe odpowiedzi z loży szyderców!

Moderator: Jerry
zadałeś pytanie i sobie odpowiedziałeś - to osłona termiczno dzwiękowa ze wskazaniem na dzwiekową - mozesz sie jej pozbyc ale za to wyrazniej bedziesz słyszał klektot twego motoruHERROS pisze:
Do dziś nie wiem czy jest to osłona termiczna czy tylko dzwiękowa i po cholere ona tam jest.
To niby ma być ten najsłyniejszy szpiegJarekK pisze:[img]http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/0/05
/Matahari.jpg[/img]
Głównie się tego obawiałem.Silnik cysetka mocno sie nie grzeje - wiec po wyjeciu matty nie powinno usmazyc lakieru na masce.
Dzięki! Póki nie opadnie kompletnie na silnik to nie wywalę.mata-szmata, Heros nie wywalaj - efekt dzwiękowy bez matty i gumy na bloku jest dużo hałaśliwszy. raczej wymień matę na lepsiejszą - mozna dostać dobre używki z zapinkami (głowny kłopot to zwykle pordzewiałe łamiące się zapinki) jak się poszuka. kiedyś jak dałem dobrą matę i gumę, to się okazało że dysko to całkiem ciche autko.. jak pszczółka sobie bzykało.
Mnie sie udało porozumieć a Lightweight-cieArtur Kamiński pisze:Panowie, co ja słyszę? Przejmujecie się mattą pod maskką? Że głośniej będzie? No może i będzie, i cóż z tego? Twardym trza być, nie miętkim.
Tak gadam, bom kupił auto już bez maty ("łe, panie, gdzieś tam we wasrstacie leży, się przyniesie..." ; i się nie przyniosło), więc nie mam porównania przed i po. Ale jeżdżę bez matty, muzyczki z radia słucham, a i na autostradzie z pilotką można se pogadać. No, może raczej pokrzyczeć, ale dogadujemy się, hełmofonów kupował nie będę.
Nadmieniam, że to disco 200.
hm, ilekroć wsiadam do defa (czyli niemal codziennie) zastanawiam się czy czasem nie lepiej byłoby być 'mientkim jednak',Artur Kamiński pisze:Panowie, co ja słyszę? Przejmujecie się mattą pod maskką? Że głośniej będzie? No może i będzie, i cóż z tego? Twardym trza być, nie miętkim.
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość