Wyłącznik kierunkowskazu
Moderator: Jerry
Wyłącznik kierunkowskazu
Witam
LR Discovery 300TDi. Na wałku kierownicy znajduje sie plasikowy element (tulejka z podebraniami - taki jakby zabierak - który łączy się z wyłącznikiem zespolonym) który wyłącza kierunkowskaz po wyprostowaniu kierownicy. Niestety u mnie się on połamał. Nikt w serwisach do których dzwoniłem nie potrafi mi odpowiedzieć czy jest to element wchodzący w skład przełacznika zespolonego czy też jest to element kierownicy. Niestety nie odnaleźli tego jako osobnej części, nie mają akurat w magazynie ani kierownicy ani przełącznika żeby sprawdzić. Wiem że da się bez tego obejść, ale wolałbym się bez tego nie obchodzić. A może da sie zastosować element z jakiegoś innego pojazdu? - raczej wątpię. Co z tym zrobić?
LR Discovery 300TDi. Na wałku kierownicy znajduje sie plasikowy element (tulejka z podebraniami - taki jakby zabierak - który łączy się z wyłącznikiem zespolonym) który wyłącza kierunkowskaz po wyprostowaniu kierownicy. Niestety u mnie się on połamał. Nikt w serwisach do których dzwoniłem nie potrafi mi odpowiedzieć czy jest to element wchodzący w skład przełacznika zespolonego czy też jest to element kierownicy. Niestety nie odnaleźli tego jako osobnej części, nie mają akurat w magazynie ani kierownicy ani przełącznika żeby sprawdzić. Wiem że da się bez tego obejść, ale wolałbym się bez tego nie obchodzić. A może da sie zastosować element z jakiegoś innego pojazdu? - raczej wątpię. Co z tym zrobić?
Pozdrowionka
Andrzej
Andrzej
- Discotheque
-
Oups. Z 200ty to możnaby pokombinować z LDV/Andorią, ale 300ta ma inaczej raczej. Są tacy co wiedzą.
landklinika... jakby kto pytał
andziasss@landklinika.pl
andziasss@landklinika.pl
Re: Wyłącznik kierunkowskazu
Da sie zastosowac element z czlowieka i po kazdym skrecie pamietac o wylaczeniu kierunku.Zelmer pisze: A może da sie zastosować element z jakiegoś innego pojazdu? - raczej wątpię. Co z tym zrobić?

- Discotheque
-
- czesław&jarząbek
-
- Kontaktowanie:
-cysta bez erbegówZelmer pisze:Witam
diwajs za sto-coś zł netto genuin nowy
-cysta z erbegiem
diwajs za...siedemset-coś zł genuin nowy
suplement:
diwajs erbegowy opakowany w pudełko lr-genuin na nalepce z numerem katalogowym lr ma napisane: "made in poland"

suplement II:
user tego forum o kryptonimie bucz ma diwajs bezerbegowy w nadplanie

#noichuj
Faurecia Grójec?czesław&jarząbek pisze: suplement:
diwajs erbegowy opakowany w pudełko lr-genuin na nalepce z numerem katalogowym lr ma napisane: "made in poland"
![]()
Może też świdnicaharris pisze:Faurecia Grójec?czesław&jarząbek pisze: suplement:
![]()

Zacznij ludzi traktować tak samo jak oni ciebie a od razu poczują się obrażeni i dostaną ataku furii
- czesław&jarząbek
-
- Kontaktowanie:
Bo niektóre genuiny nie mogą nosić znaków producenta a produkcja jest ograniczona tylko i wyłącznie do ilości sztuk zamówionych . Objęte jest to tajemnicą handlową a niedotrzymanie jej grorozi zzaaajjjjjjjjeeeeeeebbbbbbbistymi karami
Zacznij ludzi traktować tak samo jak oni ciebie a od razu poczują się obrażeni i dostaną ataku furii