Jak opuścić podniesioną dyskoteke td5 ? Pilne !!
Moderator: Jerry
Jak opuścić podniesioną dyskoteke td5 ? Pilne !!
Mam td5 na pneumatycznym zawieszeniu. Podnioslem naciskając guziczek ale nie potrafie opuscic. Prosze o pilna pomoc bo auto nie wyjedzie z garazu.
Dzieki. Pomoglo. Rzeczywiscie wystarczylo zamknac drzwi. Instrukcja po niemiecku a na dodatek nawet po przedtlumaczeniu w trybie pilnym ani slowa nie bylo na temat drzwi.krycha pisze:pozamykaj dobrze wszystkie drzwi i spróbuj przytrzymać przycisk przez ok.2s. Jak nie pomoże, to wyjedź nim i przy prędkości ok. 40km/h powinien zacząć się sam opuszczać...
jak się udało to super i po stresie.
tak, btw to było juz o tym kiedyś na forum, że wsio musi być pozamykane, ale jak człowiek w stresie, to i tak byś nie znalazł, no bo wiadomo - amok
.. na osłodę to Ci powiem, że kiedyś z rozpędu zapomniałem, że mam relingi na dachu jak szybko i sprawnie chciałem wjechać do garażu
.. troszke mnie zastopowało.
tak, btw to było juz o tym kiedyś na forum, że wsio musi być pozamykane, ale jak człowiek w stresie, to i tak byś nie znalazł, no bo wiadomo - amok

Predator 110 Td5, Deflorator 90 300Tdi
taaa z tej samej serii - kiedyś na Korsyce zapomniałem o dwóch rowerach na dachu i pokonawszy niski kamienny mostek 'od spodu' przypomniałem sobie, że rovery były dość drogie jak je zobaczyłem na tylnej szybie
, ale wtedy jeszcze miałem pajero - to się nie liczy.
-generalne nie cierpię bagazników, relingów i innych uchwytów na dachu, nawet kominek snorka jest w moim aucie nieprzewidywalnie narazony na uszkodzenia, jako część której nie widzę/zapominam.. może miesa tyle nie jeść.

-generalne nie cierpię bagazników, relingów i innych uchwytów na dachu, nawet kominek snorka jest w moim aucie nieprzewidywalnie narazony na uszkodzenia, jako część której nie widzę/zapominam.. może miesa tyle nie jeść.

Predator 110 Td5, Deflorator 90 300Tdi