obsługa w servisie

wszystkie serie i modele...

Moderator: Jerry

Awatar użytkownika
kotleś
jestem tu nowy...
jestem tu nowy...

obsługa w servisie

Post autor: kotleś » wt maja 01, 2007 2:04 am

nie wiem dlaczego ale servis który osługuje tą stronę niechętnie pozwala popisać na temat servisów które nas obsługują a dla czego ? my też mamy prawo przesłać info do innych
mam na myśli serv z Poznania a raczej z okolic -Baranowo
na początku myślałem drogo a teraz wiem za co zapłaciłem polecam innym fajni kolesie nie to co w Gdyni na Hutniczej tam w oczach widzą tylko cyfry i nic poza tym sorrki ale ak to widziałem jeżeli kiero nie współpracuje z servisem to oni mają go gdzieś i tak dalej

mała dygresja jak sie nie rozmawia na te tematy to sie nie wie na te tematy
kotleś

Awatar użytkownika
bert

Kontaktowanie:

Re: obsługa w servisie

Post autor: bert » wt maja 01, 2007 7:47 am

kotleś"]nie wiem dlaczego ale servis który osługuje tą stronę niechętnie pozwala popisać na temat servisów które nas obsługują a dla czego ? my też mamy prawo przesłać info do innych
- "servis ktory obsluguje ta strone" ustalil pewien regulamin, wolno mu wszak to wlasnosc prywatna, oglosil go i kazdy z nas wstepujac tu zgodzil sie z tym regulaminem.
Nie wnikajac w meritium tematu ktory poruszasz tzn to: ktory "servis lr -a" jest lepszy, to w temacie; "prawa do przesylania informacji" obowiazuje nas ten regulamin. I bardzo dobrze.
Wyobraz sobie sytuacje gdy, wlasciciel jakiegos "zakladu" korzystajac z nosnosci tego forum siedzi sobie i od czasu do czasu, tak np raz na godzine /on i kilku jego kolegow/ wysyla wiazke wiadomosci reklamowych na forum. Mialbys jak w TV czy radiu. 4 posty i przerwa na kilkanascie reklam :)
Podzdrowka
Norbert J. Zbróg
ludzie brną w wojny prowadzeni metodami wypróbowanymi przy sprzedaży podpasek i proszku do prania

Awatar użytkownika
bert

Kontaktowanie:

Post autor: bert » wt maja 01, 2007 7:48 am

kotleś"]nie wiem dlaczego ale servis który osługuje tą stronę niechętnie pozwala popisać na temat servisów które nas obsługują a dla czego ? my też mamy prawo przesłać info do innych
inna sprawa jest to, ze moze w porozumieniu z adminem mozna bylo by stworzyc dzial umownie nazwany "rankingiem zakladow". Tyle, ze to nie takie proste...
Podzdrowka
Norbert J. Zbróg
ludzie brną w wojny prowadzeni metodami wypróbowanymi przy sprzedaży podpasek i proszku do prania

Awatar użytkownika
Eskapada

Post autor: Eskapada » wt maja 01, 2007 8:02 am

z każdą działalnością czy to komercyjną czy to publiczna czy to charytatywna jest tak że ma ona swoich zwolenników i przeciwników czyli zadowolonych i nie zadowolonych klientów. Tak wiec temat jest bez sensu bo znając nasze polskie temperamenty skończy się zamknięciem tematu tak jak to bywa zawsze gdy to tablicy wywoływany jest Extrem z Bielska Białej :)21

Po 2 na tym portalu jest już dział poświęcony warsztatom więc nie widzę sensu powoływania nowej inicjatywy do życia
8)

kotleś pisze: mała dygresja jak sie nie rozmawia na te tematy to sie nie wie na te tematy
Jest tyle innych temtów do rozmowy zgodnych z nazwą i duchem tego portalu że tamat gloryfikacji lub szkalownia róznych firm można sobie odpuścić.
Dżip z lebiodką :)21
GSM 501 44 66 33

Awatar użytkownika
LR_Olek

Kontaktowanie:

Post autor: LR_Olek » wt maja 01, 2007 9:59 am

na hutniczej ten na przeciwko makro z szyldem land rover?

Awatar użytkownika
Tapeworm

Post autor: Tapeworm » wt maja 01, 2007 10:53 am

a jak ktoś chce wiedzieć coś o serwisach to pocztą pantoflową wcześniej czy później się dowie :)21
SeriaIII made by craftsmen-driven by psychos

Awatar użytkownika
cichy_SIII_109_SW

Post autor: cichy_SIII_109_SW » wt maja 01, 2007 11:17 am

Tapeworm pisze:a jak ktoś chce wiedzieć coś o serwisach to pocztą pantoflową wcześniej czy później się dowie :)21

Dokładnie, a poza tym, co człowiek to opinia, jednym pasuje jajko, a innym kura.
Seria III'75 109 SW - samodzielny zestaw do majsterkowania :)

"Stado Baranów"

Awatar użytkownika
LR_Olek

Kontaktowanie:

Post autor: LR_Olek » wt maja 01, 2007 2:33 pm

ja wole chomiki... dzungarskie :)21

Awatar użytkownika
Tapeworm

Post autor: Tapeworm » wt maja 01, 2007 9:00 pm

LR_Olek pisze:ja wole chomiki... dzungarskie :)21
znaczy się małe kurdupe :)21
a co powiesz o roborowskiego ?? :)23
SeriaIII made by craftsmen-driven by psychos

Awatar użytkownika
carlos 110

Post autor: carlos 110 » czw maja 03, 2007 8:23 pm

A ja wiem że jak sam czegoś nie dopilnuję to przeważnie spitolą, nawet ci zaufani :wink:
Military OneTen

Awatar użytkownika
kotleś
jestem tu nowy...
jestem tu nowy...

Post autor: kotleś » pt maja 04, 2007 7:51 am

Macie koledzy rację o tym nie pomyślałem - naganianie klienta myślałem o uczciwym wpisie ale i to nie do końca było by uczciwe bo jak kolega słusznie dopisał - jeden jajecznica inny gotowane jajko to samo a inne w smaku
kotleś

Awatar użytkownika
Pepek

Post autor: Pepek » pt maja 04, 2007 2:10 pm

carlos 110 pisze:A ja wiem że jak sam czegoś nie dopilnuję to przeważnie spitolą, nawet ci zaufani :wink:
Oj powiem to Jankowi :wink:
Def 110 SW 300tka i to nie jest ostatnie moje słowo

ODPOWIEDZ

Wróć do „Land Rover, Range Rover”