obsługa w servisie
Moderator: Jerry
obsługa w servisie
nie wiem dlaczego ale servis który osługuje tą stronę niechętnie pozwala popisać na temat servisów które nas obsługują a dla czego ? my też mamy prawo przesłać info do innych
mam na myśli serv z Poznania a raczej z okolic -Baranowo
na początku myślałem drogo a teraz wiem za co zapłaciłem polecam innym fajni kolesie nie to co w Gdyni na Hutniczej tam w oczach widzą tylko cyfry i nic poza tym sorrki ale ak to widziałem jeżeli kiero nie współpracuje z servisem to oni mają go gdzieś i tak dalej
mała dygresja jak sie nie rozmawia na te tematy to sie nie wie na te tematy
mam na myśli serv z Poznania a raczej z okolic -Baranowo
na początku myślałem drogo a teraz wiem za co zapłaciłem polecam innym fajni kolesie nie to co w Gdyni na Hutniczej tam w oczach widzą tylko cyfry i nic poza tym sorrki ale ak to widziałem jeżeli kiero nie współpracuje z servisem to oni mają go gdzieś i tak dalej
mała dygresja jak sie nie rozmawia na te tematy to sie nie wie na te tematy
kotleś
Re: obsługa w servisie
- "servis ktory obsluguje ta strone" ustalil pewien regulamin, wolno mu wszak to wlasnosc prywatna, oglosil go i kazdy z nas wstepujac tu zgodzil sie z tym regulaminem.kotleś"]nie wiem dlaczego ale servis który osługuje tą stronę niechętnie pozwala popisać na temat servisów które nas obsługują a dla czego ? my też mamy prawo przesłać info do innych
Nie wnikajac w meritium tematu ktory poruszasz tzn to: ktory "servis lr -a" jest lepszy, to w temacie; "prawa do przesylania informacji" obowiazuje nas ten regulamin. I bardzo dobrze.
Wyobraz sobie sytuacje gdy, wlasciciel jakiegos "zakladu" korzystajac z nosnosci tego forum siedzi sobie i od czasu do czasu, tak np raz na godzine /on i kilku jego kolegow/ wysyla wiazke wiadomosci reklamowych na forum. Mialbys jak w TV czy radiu. 4 posty i przerwa na kilkanascie reklam

Podzdrowka
Norbert J. Zbróg
ludzie brną w wojny prowadzeni metodami wypróbowanymi przy sprzedaży podpasek i proszku do prania
inna sprawa jest to, ze moze w porozumieniu z adminem mozna bylo by stworzyc dzial umownie nazwany "rankingiem zakladow". Tyle, ze to nie takie proste...kotleś"]nie wiem dlaczego ale servis który osługuje tą stronę niechętnie pozwala popisać na temat servisów które nas obsługują a dla czego ? my też mamy prawo przesłać info do innych
Podzdrowka
Norbert J. Zbróg
ludzie brną w wojny prowadzeni metodami wypróbowanymi przy sprzedaży podpasek i proszku do prania
z każdą działalnością czy to komercyjną czy to publiczna czy to charytatywna jest tak że ma ona swoich zwolenników i przeciwników czyli zadowolonych i nie zadowolonych klientów. Tak wiec temat jest bez sensu bo znając nasze polskie temperamenty skończy się zamknięciem tematu tak jak to bywa zawsze gdy to tablicy wywoływany jest Extrem z Bielska Białej
Po 2 na tym portalu jest już dział poświęcony warsztatom więc nie widzę sensu powoływania nowej inicjatywy do życia

Po 2 na tym portalu jest już dział poświęcony warsztatom więc nie widzę sensu powoływania nowej inicjatywy do życia

Jest tyle innych temtów do rozmowy zgodnych z nazwą i duchem tego portalu że tamat gloryfikacji lub szkalownia róznych firm można sobie odpuścić.kotleś pisze: mała dygresja jak sie nie rozmawia na te tematy to sie nie wie na te tematy
Dżip z lebiodką
GSM 501 44 66 33

GSM 501 44 66 33
- cichy_SIII_109_SW
-
- carlos 110
-