CDN
Moderator: Jerry
ad 1 fotele wymienie tylko musze znaleźć jakieś uzywki bo te nowe w UK na razie są poza moim zasięgiem finansowymPepek pisze:Seria OkAle zrezygnujesz chyba z tych wypasionych foteli na rzecz oryginału. A kiere masz chyba z trójeczki. Daj zdjęcie całego chciałbym zobaczyć jak seria wygląda w piaskowym laku.
już mi przeszkadzająPepek pisze:Tak to się nazywa na początku, pózniej zaczną Ci przeszkadzać fanty nie od modelu a zakończy się na zakupie umundurowania pasującego do sprzęta. Niestety znam to z autopsji
eh fajnie to będzie wyglądać jeszcze do tego ta kość słoniowaJarekK pisze:już mi przeszkadzająPepek pisze:Tak to się nazywa na początku, pózniej zaczną Ci przeszkadzać fanty nie od modelu a zakończy się na zakupie umundurowania pasującego do sprzęta. Niestety znam to z autopsjijest tylko kwetsia kasy - ławki są własnej roboty i kosztowały jakieś 50 zł za materiały a nie xx €
PS
zakup umundurowania pustynnego w trakcie
Kiera jest z trojki,bo przekladnia kierownicy jest "nowa" z trojki.JarekK pisze: ad 2 - kiera tak z III-ki
eee.... to juz wiem dlaczego na tydzien z gadulaca zniknalesJarekK pisze:Przed oraz w trakcie![]()
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość