Freelander przekładka
Moderator: Jerry
Freelander przekładka
Witam,
oto stałem się właścicielam autka z 1998r 2.0diesel z kierownicą po prawej stronie,
szykuję się do przeróbki!
może ktoś ma doświadczenia w przekładce freelandera? -proszę o info,
z góry dziękuję za pomoc
oto stałem się właścicielam autka z 1998r 2.0diesel z kierownicą po prawej stronie,
szykuję się do przeróbki!
z góry dziękuję za pomoc
szukam samuraia!!!
Re: Freelander przekładka
Jakies 3/4 warsztatow z tej listy bedzie w stanie ci pomoc http://www.landserwis.pl/zw.htmlnowicjusz pisze:szykuję się do przeróbki!
a w ogole jaki jest sens przywozci takie gowno do przerobki?
ile dales za niego? 100 funtow?

a w ogole jaki jest sens przywozci takie gowno do przerobki?
[/quote]
jaki sens??? ataki ,że po przeróbkach auto wyjdzie za 1/2 ceny naszego krajowego!
a czy gowno -to się okaże
trzeba wszystkiego spróbować

jaki sens??? ataki ,że po przeróbkach auto wyjdzie za 1/2 ceny naszego krajowego!
a czy gowno -to się okaże

szukam samuraia!!!
nowicjusz pisze:jaki sens??? ataki ,że po przeróbkach auto wyjdzie za 1/2 ceny naszego krajowego!
a czy gowno -to się okaże![]()
caly problem w tym ze frelek,to nie land rover

1/2 ceny krajowego i bedziesz mial skladane auto z czesci innych aut i wedy powie tobie dzien dobry Lucas ksiaze ciemnosci i powie "witaj w d.upie"
ale moze nie bedzie tak zle.
ciekawe kiedy zacznal disco 3 sciagac prawe i robic przekladki

- carlos 110
-
Do tego oprócz mechaników potrzeba z 10 dobrych informatykówLR_Olek pisze:

Military OneTen
- Macexe
- jestem tu nowy...
- Kontaktowanie:
I tu sie kolego mylisz 1 dzień roboty i auto przerobione, smiechu warte deska modulowa nic nie trzeba kupować. Przekładka bez wyciągania silnika. Cena samochodu 1100 funtów 99r z transportem w Polsce 8500zł z rejestracją i przekładką 12500zł Cena 1/2 tego co krzyczą w Polsce.carlos 110 pisze:Do tego oprócz mechaników potrzeba z 10 dobrych informatykówLR_Olek pisze:
caly problem w tym,ze w 1999roku nie bylo jeszcze disco 3Macexe pisze:I tu sie kolego mylisz 1 dzień roboty i auto przerobione, smiechu warte deska modulowa nic nie trzeba kupować. Przekładka bez wyciągania silnika. Cena samochodu 1100 funtów 99r z transportem w Polsce 8500zł z rejestracją i przekładką 12500zł Cena 1/2 tego co krzyczą w Polsce.carlos 110 pisze:Do tego oprócz mechaników potrzeba z 10 dobrych informatykówLR_Olek pisze:

sens, nie sens
ale podstawy rachunku ekonomicznego mówią że najpierw sie liczy kasę a potem się gie kupuje, jak się najpierw kupuje bo koledzy mówili (a jeden z nich to nawet 20 letnią corsę jeno boszem i kilogramem gwózdków przeronił)
to się z gie pod domem zostaje a potem to gie się wciska rodakom
totalny upadek obyczajów
ale podstawy rachunku ekonomicznego mówią że najpierw sie liczy kasę a potem się gie kupuje, jak się najpierw kupuje bo koledzy mówili (a jeden z nich to nawet 20 letnią corsę jeno boszem i kilogramem gwózdków przeronił)
to się z gie pod domem zostaje a potem to gie się wciska rodakom
totalny upadek obyczajów

- paradox
-
Macexe pisze:. Cena samochodu 1100 funtów 99r .

A to na szrocie z odzysku...

Bo cena mi padlina wyjatkowa pachnie...

RR Vogue 300tdi...bylo
smetna cyseta...jest
smetna cyseta...jest
nie czytales? to okazja przeciez...paradox pisze:Macexe pisze:. Cena samochodu 1100 funtów 99r .![]()
- paradox
-
dziekuje...postoje...LR_Olek pisze:nie czytales? to okazja przeciez...paradox pisze:Macexe pisze:. Cena samochodu 1100 funtów 99r .![]()

RR Vogue 300tdi...bylo
smetna cyseta...jest
smetna cyseta...jest
- Macexe
- jestem tu nowy...
- Kontaktowanie:
Nie kolego wygrałem na licytacji na Ebay-u. Już jest w Polsce. To jest autko dla żony, ale chyba sprowadzę jeszcze parę sztuk, bo koledzy się rozochocili. Ceny są bardzo podobne roczniki od 98 do 00 można kupić już na spokojnie od 1600 do 2000 funtów, no i oczywiście w górę, wszystko zależy od wyposażenia i stanu technicznego. Ale zawsze tak będzie dla niektórych to będzie gówno, a dla niektórych fajne autko do brykania po mieście. Jeszcze nikt się nie urodził, który wszystkim dogodził.
- paradox
-
A mowimy caly czass o Frelku, czy o disco 3?? czy o innym disco...Macexe pisze:Nie kolego wygrałem na licytacji na Ebay-u. Już jest w Polsce. To jest autko dla żony, ale chyba sprowadzę jeszcze parę sztuk, bo koledzy się rozochocili. Ceny są bardzo podobne roczniki od 98 do 00 można kupić już na spokojnie od 1600 do 2000 funtów,

(kazda z tym opcji z rocznika 99, w wyniku obserwacji na miejscu, smieciawa jawi sie mi byc...)
no...moze poza disco 3
...

RR Vogue 300tdi...bylo
smetna cyseta...jest
smetna cyseta...jest
- czesław&jarząbek
-
- Kontaktowanie:
- paradox
-
.............

P.S. Dobra...sam sie ocenzurowalem, ale wiecie co mam na mysli...

P.S. Dobra...sam sie ocenzurowalem, ale wiecie co mam na mysli...

Ostatnio zmieniony pn cze 11, 2007 9:32 pm przez paradox, łącznie zmieniany 1 raz.
RR Vogue 300tdi...bylo
smetna cyseta...jest
smetna cyseta...jest
zanim zaczniesz sie produkować to może najpierw dowiedz się co sprowadziłeś - bo co wypowiedź to inny jest - blacharz się nie może zdecydować co mu wychodzi?Macexe pisze:To przyjedź do Głogowa to sam sprawdzisz, a z resztą, co będę się produkował z gościem, którego znajomość słów kończy się na gówno!! A przypadkiem nie masz na sprzedaż jakiegoś frelka za którego wołasz kosmiczną cenę??

- chiquito83
moze to przystanek autobusowyJarekK pisze:zanim zaczniesz sie produkować to może najpierw dowiedz się co sprowadziłeś - bo co wypowiedź to inny jest - blacharz się nie może zdecydować co mu wychodzi?Macexe pisze:To przyjedź do Głogowa to sam sprawdzisz, a z resztą, co będę się produkował z gościem, którego znajomość słów kończy się na gówno!! A przypadkiem nie masz na sprzedaż jakiegoś frelka za którego wołasz kosmiczną cenę??

- Macexe
- jestem tu nowy...
- Kontaktowanie:
Między innymi to: http://cgi.ebay.de/ws/eBayISAPI.dll?Vie ... 0104801487
A widziałeś go w Polsce, bo może się przepoczwarzyłMacexe pisze:Między innymi to: http://cgi.ebay.de/ws/eBayISAPI.dll?Vie ... 0104801487

SeriaIII made by craftsmen-driven by psychos