co to może być????
Moderator: Jerry
-
-
co to może być????
Witam.
Mam taki mały upierdliwy (dla pasażera) problem W tunelu, tam gdzie wajchy do zmiany biegów, pod plastikową obudową przy nadmuchu na nogi znajduje się mała chłodnica, naprawde mała, jest nieznośnie gorąca. Parzy!!! z nadmuchów na nogi leci normalne powietrze ale od tej chłodniczki robi się, w tej temperaturze, nie za fajnie.
Czy ktoś miał taki problem, a może poprostu wie co za landroverowy djabełek tam siedzi.
Pozdrawiam
Mam taki mały upierdliwy (dla pasażera) problem W tunelu, tam gdzie wajchy do zmiany biegów, pod plastikową obudową przy nadmuchu na nogi znajduje się mała chłodnica, naprawde mała, jest nieznośnie gorąca. Parzy!!! z nadmuchów na nogi leci normalne powietrze ale od tej chłodniczki robi się, w tej temperaturze, nie za fajnie.
Czy ktoś miał taki problem, a może poprostu wie co za landroverowy djabełek tam siedzi.
Pozdrawiam
Re: co to może być????
ale co parzy? jak leci normalne powietrze jak piszesz ze nie fajnie?piotr borowiec pisze:Parzy!!! z nadmuchów na nogi leci normalne powietrze ale od tej chłodniczki robi się, w tej temperaturze, nie za fajnie.
przetlumacz o co chodzi...
moze pasazer pcha nogi nie tam gdzie trzeba...
-
-
-
-
-
-
-
-
no dobra nie posiadam adresu obrazka
a wkleić się nie da, nie mam siły walczyć.
zamiast obrazka:
otwierasz drżwi pasażera, wsadzasz głowe tam gdzie są nogi pasażera (mniej więcej wysokość łydek) wzrok skierowany na koniec plastikowej obudowy tunelu. Wpychasz łape i palcami wyczuwasz wloty powietrza na nogi w prawo lekko do góry znajduje się owa chłodniczka. Można odgjąć końcówke plastikowej obudowy tunelu, zaświecić latarką i twoim oczom ukaże się srebrny kształt CHŁODNICZKI
posiadacz dyskoteki300 powinien ją namierzyć.
Wiem mam niedaleko fajny serwis z fajną ekipą, ale zawaleni są robotą a po za tym, chciałbym coś kurcze, własnoręcznie zrobić przy aucie którym jeżdże

zamiast obrazka:
otwierasz drżwi pasażera, wsadzasz głowe tam gdzie są nogi pasażera (mniej więcej wysokość łydek) wzrok skierowany na koniec plastikowej obudowy tunelu. Wpychasz łape i palcami wyczuwasz wloty powietrza na nogi w prawo lekko do góry znajduje się owa chłodniczka. Można odgjąć końcówke plastikowej obudowy tunelu, zaświecić latarką i twoim oczom ukaże się srebrny kształt CHŁODNICZKI

Wiem mam niedaleko fajny serwis z fajną ekipą, ale zawaleni są robotą a po za tym, chciałbym coś kurcze, własnoręcznie zrobić przy aucie którym jeżdże

- czesław&jarząbek
-
- Kontaktowanie:
- cichy_SIII_109_SW
-
z chęcią pomógłbym Koledze ale moja dociekliwość osiągnęła już max, teraz pozostało mi tylko troszkę poleżeć pod moim ulubieńcem i powymieniać to i owoLR_Olek pisze:musze miec non stop wysokie cisnienie bo mieszkam w depresjijpi pisze: LR_olek albo się zanudzi albo mu ciśnienie w końcu spadnie?
ale jakby Kolega miał nadal problemy z ciśnieniem lub brakowało mu postów na które może odpowiedzieć to postaram się coś z siebie wykrzesać
ps
gdzie Kolegę można spotkać w tym roku??
może browarek