Witam szanowne grono,
mam prośbę o namiar na sprawdzony warsztat LR w Katowicach lub okolicach. Mam do sprawdzenia disco przed kupnem.
Temat jest o tyle pilny, że jadę jutro na sląsk...
Z góry dzieki za info.
Prośba o kontakt.
Moderator: Jerry
Re: Prośba o kontakt.
no przeca C&J jest noModi pisze:Witam szanowne grono,
mam prośbę o namiar na sprawdzony warsztat LR w Katowicach lub okolicach. Mam do sprawdzenia disco przed kupnem.
Temat jest o tyle pilny, że jadę jutro na sląsk...
Z góry dzieki za info.

tu chodzi o sprawdzenie cierpliwości - coś w rodzaju selekcji dla przyszłego właściciela LR'aModi pisze:re up:
raz napisalem PW do szacownego C&J niestety chyba do niego nie trafil ale jezeli jest w stanie mi pomoc to ja bardzo chetnie.
Ale nie smiem prosic tak szacownego .....![]()
;P

cierpliwosc, moje drugie, trzecie i czwarte imie a jak w koncu sie dochrapalem bierzmowania to jak mnie czarny zobaczyl to stwierdzil a ty to cierpliwy bedziesz, machnal krzyzyka i tak zostalo

a bardziej na serio - czytam forum juz od dluzszego czasu, praktycznie od deski do deski, wiem ze chce disco, wiem w co sie pakuje, brakuje mi tylko wiedzy i doswiadczenia ale skwapliwie uzupelniam

a bardziej na serio - czytam forum juz od dluzszego czasu, praktycznie od deski do deski, wiem ze chce disco, wiem w co sie pakuje, brakuje mi tylko wiedzy i doswiadczenia ale skwapliwie uzupelniam

t osie zdecyduuj, serie chcesz czy disco?Modi pisze:

a w ogole,to nie radz sienikogo tylko jedz i kup i pozniej bedziesz myslal dalej i konsultowal sie.