Fotele Kubełkowe a Discovery
Moderator: Jerry
Fotele Kubełkowe a Discovery
Od pomysl mi sie narodzil by kubly do dyskoteki wlozyc i tu mam pytanko, ma ktos jakis patent jak zamontowac 3 pkt. pasy bezpieczenstwa, domyslam sie ze najlepiej do klatki - jednakowoz nie posiadam, druga opcja jak mi przychodzi do glowy to bezposrednio do podlogi z tylu, ale jak to zrobic by calkiem funkcjonalnosci tylnej kanapy nie zabic - poki co zostaje przy orginalnych pasach, ale jakby ktos mial jakis dobry pomysl chetnie bym go rozpatrzyl 

Zapraszam na poligon do Wrocławia to zademonstruje pelny uklad...misialek pisze:Drogi Henry a co za figury popełniasz tą dyskoteką że nad kubłami i szelkami się zastanawiasz...![]()
Widzisz pytanie bylo bardziej nie czy, a jak ? Oczywiscie szanuje Twoje zdaniemisialek pisze:Dla mnie bez sensu przy jeździe takiej do jakiej disco jest skonstruowane.

Widzisz moze warto porzadne progi zalozycmisialek pisze:Teraz przy 245/75 i +2" ciężko się wchodzi i złazi z wypierdzianego fotela a co dopiero z kubła

- misialek
-
Hmm, po poligonach nie jeżdże i ogólnie dyskoteką się nie ścigam bo dyskoteka chyba nie do tego stworzona. Ale Twój sprzęt Drogi Henry i rób z nim co chcesz.
Progi będą się montowały w "najbliższym czasie" i będzie to konstrukcja, która prawdopodobnie będzie brudziła spodnie ale też chroniła drzwi przed otarciem z boku i spodu zarazem oraz mają umożlwić postawienie na nim stopy przy zamkniętych drzwiach - szersze niż UP.
Przypuszczam że szelkowe pasy mocno ograniczą praktyczność tylnej części nadwozia, zwłaszcza wersji 5 drzwi (Long - jak twierdzą poniektórzy
).
Do Wrocka na poligon wybrałbym się chętnie, bardziej w celach integracyjno-towarzyskich
Może będę za 1-2 tyg w okolicach Dzierżoniowa, więc do Wrocka już blisko...
Progi będą się montowały w "najbliższym czasie" i będzie to konstrukcja, która prawdopodobnie będzie brudziła spodnie ale też chroniła drzwi przed otarciem z boku i spodu zarazem oraz mają umożlwić postawienie na nim stopy przy zamkniętych drzwiach - szersze niż UP.
Przypuszczam że szelkowe pasy mocno ograniczą praktyczność tylnej części nadwozia, zwłaszcza wersji 5 drzwi (Long - jak twierdzą poniektórzy

Do Wrocka na poligon wybrałbym się chętnie, bardziej w celach integracyjno-towarzyskich

Może będę za 1-2 tyg w okolicach Dzierżoniowa, więc do Wrocka już blisko...
Ranger, XC70, XTZ660
[/quote]Progi będą się montowały w "najbliższym czasie" i będzie to konstrukcja, która prawdopodobnie będzie brudziła spodnie ale też chroniła drzwi przed otarciem z boku i spodu zarazem oraz mają umożlwić postawienie na nim stopy przy zamkniętych drzwiach - szersze niż UP.[quote]
ja mam parapety pod stope yeti... zalozone przez poprzedniego wlasciciela i chyba bede demontowal
ja mam parapety pod stope yeti... zalozone przez poprzedniego wlasciciela i chyba bede demontowal

"najwiekszym nieszczęściem jest szczęśliwe małżeństwo..maleją szanse na rozwód" M. Kundera
wlasnie to wydedukowalem i dlatego zapytuje czy ktos moze znalazl jakis wspanialy pomysl, sadzac z odpowiedzi NIE, ale zebym rozpaczal tez nie zamontuje na razie fotele - zamowilem Bimarco Racing II (rozkladane) i przetestuje jak wspolpracuja z orginalnymi pasami - dam znac czy gra jest warta swieczki
- czesław&jarząbek
-
- Kontaktowanie:
jeżeli to mają być progi produkcji misiów które ci dyfer kiedyś zmieniały to daj se siana...jedne już się zweryfikowały negatywnie w rekordowo krótkim czasiemisialek pisze: Progi będą się montowały w "najbliższym czasie" i będzie to konstrukcja, która prawdopodobnie będzie brudziła spodnie ale też chroniła drzwi przed otarciem z boku i spodu zarazem oraz mają umożlwić postawienie na nim stopy przy zamkniętych drzwiach
#noichuj
- Marcin-Kraków
-
- Kontaktowanie:
Skad inad wiem ze te misie juz nie zajmuja sie progami do dyskotekczesław&jarząbek pisze: jeżeli to mają być progi produkcji misiów które ci dyfer kiedyś zmieniały to daj se siana...jedne już się zweryfikowały negatywnie w rekordowo krótkim czasie

Y60 +4'' 34'' SS LTB -> Y61 +2'' 35'' KL-71
- w trakcie motania

- czesław&jarząbek
-
- Kontaktowanie: