Juz jest zle w narodzie,bo....
Moderator: Jerry
Juz jest zle w narodzie,bo....
.... Land Rover staje sie popularny ja vw golf ....
Re: Juz jest zle w narodzie,bo....
że niby już tak "elitarne" nie będzie hehehLR_Olek pisze:.... Land Rover staje sie popularny ja vw golf ....
93r. 200 Tdi; "Humbak"
Re: Juz jest zle w narodzie,bo....
a wraz z opularnoscia włascicielami stali sie przypadkowi kolesie którzy nie czuja "landrowerozy" tylko wybrali disco bo akurat toyoty nissany i jeepy wykupili...LR_Olek pisze:.... Land Rover staje sie popularny ja vw golf ....

jestem za a nawet przeciwMaqlinka pisze:W związku z tym posiadacze dyskotek powinni zostać wykluczeni z grona prawdziwych LR-owców![]()

wczoraj nawet mijałem się jakąś dyskoteką mignełem światłemi a on nie

w związku z powyższym ja mam prosty podział: bo od razu widać czy samochód jest używane zgodnie z przenaczeniem czy do wożenia pod MCDonalda

LR Rendzi stajla 

efekt ludzkiej solidarnosci we wspolnym nieszczesciu....tak to tlumaczedudek pisze:no a była to do tej pory jedyna marka, której właściciele na całym świecie pozdrawiają się ,nie znając się

a mnie cieszy widok pomykajacej serii gdzies na peryferiach lodzi..mozna zatrzymac sie pogadac...albo tylko machnac lapa

"najwiekszym nieszczęściem jest szczęśliwe małżeństwo..maleją szanse na rozwód" M. Kundera
- RAF z Ochoty
a gdzie to było?TRAWOLT pisze:jestem za a nawet przeciwMaqlinka pisze:W związku z tym posiadacze dyskotek powinni zostać wykluczeni z grona prawdziwych LR-owców![]()
![]()
wczoraj nawet mijałem się jakąś dyskoteką mignełem światłemi a on nie![]()
w związku z powyższym ja mam prosty podział: bo od razu widać czy samochód jest używane zgodnie z przenaczeniem czy do wożenia pod MCDonalda
a poza tym nie marudź może go oślepiłeś tym mrugiem

a ja sobie myśle że niektórym zaczyna doskwierać że dużo disco jeździ z niemcowni świeżo przytarganych - bo auto przecież znakomite tanie się zrobiło, wszak naród w IV RP się wzbogacił jak nigdy
LR Disco 96' katowice limited edition
ale 200 chyba może być co?
już nie przesadzajcie, ja zawsze mrugam światłami do lr'ów i nie tylko (pozdro dla jakiegoś ekstremisty w starej toyce czy parchu też) tylko jakoś nie mam serca mrugać do freelanderów - dwa razy mrugałem to za chiny ludowe nie skumali)
i z tą elitarnością to chyba troszku przesadzacie (co błękitna krew wam płynie czy co?)
po prostu czasy się zmieniają, za komuny "elitarnym" produktem była frania i jowisz a teraz człek ma więcej kasy to spełnia swoje marzenia np. o zakupie 200
już nie przesadzajcie, ja zawsze mrugam światłami do lr'ów i nie tylko (pozdro dla jakiegoś ekstremisty w starej toyce czy parchu też) tylko jakoś nie mam serca mrugać do freelanderów - dwa razy mrugałem to za chiny ludowe nie skumali)
i z tą elitarnością to chyba troszku przesadzacie (co błękitna krew wam płynie czy co?)
po prostu czasy się zmieniają, za komuny "elitarnym" produktem była frania i jowisz a teraz człek ma więcej kasy to spełnia swoje marzenia np. o zakupie 200

jak ktoś ma pecha to i w dupie palec złamie
LR disco 200
5 o'clock offroad team
LR disco 200
5 o'clock offroad team
- RAF z Ochoty
choć umówimy się na jednego... wytłumacze Ci że błądzisz stawiając disco (rozumiem jedynke) z nowszym RR a tym bardziej z frufruTRAWOLT pisze:toś się obudził
już jakiś czas temu pisałem że:
- seria i def jeszcze są jako tako![]()
- disco, nowsze RR, free to już niestety auta "pospolite" - przynajmniej w stolicy co chwile coś jedzie
LR Disco 96' katowice limited edition
- Elwood
-
- Kontaktowanie:
LR-y...
Statystycnie rzecz biorąc, słuchając nie wiadomo skąd retoryki w stylu jaki to kultowy LR, to macie co macie.
Rozumiem zmartwiene Olka, bo jak się denerwuje 30-stu świadomych gości z jednego klubu to znaczy, że się rozumieją.
Powyżej setki tacy wielbiciele wychodza na jełopów i kumulują sie w dziale rzeczonym.

Statystycnie rzecz biorąc, słuchając nie wiadomo skąd retoryki w stylu jaki to kultowy LR, to macie co macie.
Rozumiem zmartwiene Olka, bo jak się denerwuje 30-stu świadomych gości z jednego klubu to znaczy, że się rozumieją.
Powyżej setki tacy wielbiciele wychodza na jełopów i kumulują sie w dziale rzeczonym.

The Bluesmobile
"...nauczyć się być w świecie, oglądać go, odkrywać, zwyczajnie, nim zniknie..."
"...nauczyć się być w świecie, oglądać go, odkrywać, zwyczajnie, nim zniknie..."
co do pifka to chętnie - ale jak będę bardziej luźniejszy bo ostatnioRAF z Ochoty pisze:choć umówimy się na jednego... wytłumacze Ci że błądzisz stawiając disco (rozumiem jedynke) z nowszym RR a tym bardziej z frufru

co do błądzenia - to albo ja Cię nie kumam, albo Ty mnie. Chodzi o to że tak jak wymienione nowsze RR i frelki, coraz więcej widuję disco - także jedynkę - w tzw. "cywilnych szatach" gdzie gość nie kuma po co jest terenówka, poprostu kupił bo "fajne, modne, niby bezpieczne itp." że o jakiejś landrowerozie czy przyneleżności to nawet nie wspomnę
zresztą sam się za jakiegoś maniaka nie uważam

więc jak widzę "normalne" i w dodatku błyszczące to się poprostu wacham co czynić bo czasami ludzie się patrzą jak na wariata.
moje jest zawsze brudne, brzydkie i zardzewiałe, ale ma jechać. I może jestem "niechluj czy fleja" ale błyszcząca terenówka jakoś nie mieści się w moim światopoglądzie

PS zresztą Olek założył ten post z innego powodu jak się domyślam ale...
LR Rendzi stajla