Nowy tutaj
Moderator: Jerry
- robert_smoldzino
- Kontaktowanie:
Nowy tutaj
Witam Szanowne Grono,
Z radoscia odkrylem wczoraj to forum i jako uzytkownik sprzetu rolniczego z owalnym znaczkiem, niniejszym sie tu zarejetrowalem. Regularnie bywam na wyspach w interesach wiec moze bede czasami w stanie pomoc z jakimis czesciami.
Robert
Z radoscia odkrylem wczoraj to forum i jako uzytkownik sprzetu rolniczego z owalnym znaczkiem, niniejszym sie tu zarejetrowalem. Regularnie bywam na wyspach w interesach wiec moze bede czasami w stanie pomoc z jakimis czesciami.
Robert
- scyzoryk73
Re: Nowy tutaj
A witam, witam - napisz jeszcze do czego ten znaczek przyczepionyrobert_smoldzino pisze:Witam Szanowne Grono,
Robert

- robert_smoldzino
- Kontaktowanie:
Ocho, jaki zywy odzew,
Fakt nie napisalem nic o aucie
seria III stage one csw ale nie v8 tylko transit 2.5d
auto z kierownica z wygodniejszej strony (w sensie ilosci miejsca na nogi kierowcy), zarejestrowane w kraju pochodzenia (tam mam firme i tak mi taniej), kupione jakis czas temu z ubezpieczalni za grosiki (doslownie) po lekkim
przetarciu lewego przodu. Jesienia planuje wymiane ramy (mam) i grodzi (mam) i doprowadzenie do stanu wyprawowego (jezdnie na dzisiaj bez zarzutow, jest dobrze utrzymany mechanicznie (czytaj olej cieknie w normie) i przecietnie blacharsko ale nad tym popracuje jesienia na razie auto pracuje w Pl na campingu, a wczesniej bez problemow (prawie) zrobilo przejazd 1000 mil z UK do Pl. To tak w skrocie, jak sa pytania to smialo.
Fakt nie napisalem nic o aucie

seria III stage one csw ale nie v8 tylko transit 2.5d
auto z kierownica z wygodniejszej strony (w sensie ilosci miejsca na nogi kierowcy), zarejestrowane w kraju pochodzenia (tam mam firme i tak mi taniej), kupione jakis czas temu z ubezpieczalni za grosiki (doslownie) po lekkim

- Broncosaurus
- robert_smoldzino
- Kontaktowanie:
- Broncosaurus
- robert_smoldzino
- Kontaktowanie:
- robert_smoldzino
- Kontaktowanie:
@JegoRR ano, jak zerkniesz dokladnie to nawet dojrzysz uklon w strone zielonego owala 
a nie bede posadzony o spam? jesli to z gory przepraszam
no nic, raz kozie smierc: www.podlasem.org

a nie bede posadzony o spam? jesli to z gory przepraszam
no nic, raz kozie smierc: www.podlasem.org
- robert_smoldzino
- Kontaktowanie:
- robert_smoldzino
- Kontaktowanie:
się nie chwal, bo sobie zlot u ciebie zrobimy:)21robert_smoldzino pisze:@Ptak po kilku latach w UK to mam nie tylko calowe ale tez AF, narzynki i gwintowniki (imp, UNF, AF) i troche wiecej niemetrycznego zelastwa, a moj prawie tego nie potrzebuje wiec czemu by nie udostepnic?
zlot warsztatowo/remontowy
trzy kanały(jak nie ma, to się wykopie)+3 Serie w stanie... normalnym=dwa tygodnie wyrywania sobie kluczy

SeriaIII made by craftsmen-driven by psychos