Freelander I problem z radiem...
Moderator: Jerry
-
- jestem tu nowy...
Freelander I problem z radiem...
Witam!
Jestem nowy na tym forum, ale już dowiedziałem się,że freelader to nie terenówka. Szkoda:). Mam problem - ściągnęliśmy niedawno takiego z 2000 roku z Niemiec, i ma jedną wadę - nie chodzi radio. Radio jest fabryczne - R770, ze zmieniarką CD. Kod oczywiście mamy. Wg tego co zrozumiałem z niemieckiej instrukcji(macie może polską w .pdfie?:)) - po naciśnięciu odpowiedniej kombinacji klawiszy powinno sie pokazać na wyślwietlaczu zegara hasło "CODE"... Problem w tym,że nic sie nie pokazuje. Radio jedynie się podświetla... Próbowałem wciśnąc kasete do radia - też nic. Płyty wcisnąć nie mogę, bo do zmieniarki nie ma magazynka... (BTW - wiecie może,jaka to może byc zmieniarka??). PS - jestem z innego forum motoryzacyjnego (FSO) i wkurzam się,jeśli ktoś podejmuje temat, który już został wyjasniony, dlatego szukałem o tym radiu, ale nie znalkazłem. Pozdrawiam i z góry dziękuje!:)
Aha - jeszcze jedno pytanie - dlaczego nie ma działu poswieconego Honkerowi? Toż to terenówka "Z krwi i kości"?:)
Jestem nowy na tym forum, ale już dowiedziałem się,że freelader to nie terenówka. Szkoda:). Mam problem - ściągnęliśmy niedawno takiego z 2000 roku z Niemiec, i ma jedną wadę - nie chodzi radio. Radio jest fabryczne - R770, ze zmieniarką CD. Kod oczywiście mamy. Wg tego co zrozumiałem z niemieckiej instrukcji(macie może polską w .pdfie?:)) - po naciśnięciu odpowiedniej kombinacji klawiszy powinno sie pokazać na wyślwietlaczu zegara hasło "CODE"... Problem w tym,że nic sie nie pokazuje. Radio jedynie się podświetla... Próbowałem wciśnąc kasete do radia - też nic. Płyty wcisnąć nie mogę, bo do zmieniarki nie ma magazynka... (BTW - wiecie może,jaka to może byc zmieniarka??). PS - jestem z innego forum motoryzacyjnego (FSO) i wkurzam się,jeśli ktoś podejmuje temat, który już został wyjasniony, dlatego szukałem o tym radiu, ale nie znalkazłem. Pozdrawiam i z góry dziękuje!:)
Aha - jeszcze jedno pytanie - dlaczego nie ma działu poswieconego Honkerowi? Toż to terenówka "Z krwi i kości"?:)
http://www.rajdy4x4.pl/forum/viewforum.php?f=22
Wiedziałem że ten dzień nastąpi
!! ... i nastąpił ....
Po raz kolejny pytam gdzie jest @C&J i @LR_OLek
Bo chyba nastał czas zły czas dla LRów

Wiedziałem że ten dzień nastąpi

Po raz kolejny pytam gdzie jest @C&J i @LR_OLek
Bo chyba nastał czas zły czas dla LRów

LR Disco 300
LR SIII reanimacja
Chodój łópiesz
LR SIII reanimacja
Chodój łópiesz
-
- jestem tu nowy...
-
- jestem tu nowy...
- Broncosaurus

... może to jednak znak czasu... na ostatnim "rodzinnym zlocie LR" był ferdek, fakt że jak tylko błoto się zaczęło to zawrócił... no ale kurde to już powoli norma się robi

idę się uczyć, bo widzę, że nic tu po mnie

SeriaIII made by craftsmen-driven by psychos
-
- jestem tu nowy...
Co ja moge,że to też LR? Jakby mi się zepsuło radio w Polonezie, to bym szukał na frum Poloneza:). Nie... Sam bym se naprawił. Ale nie bójcie się - nie będę Wam zlotów zatruwał:). Jak się pisze "zatruwał"??
Ostatnio zmieniony śr lip 18, 2007 10:24 pm przez michał_śląsk, łącznie zmieniany 1 raz.
- Broncosaurus
-
- jestem tu nowy...
Kolego Masz wielki problem.michał_śląsk pisze:Możecie po prostu napisać co robić z tym radiem, albo napisać,że nie wiecie co z nim zrobić, zamiast "stroic fochy"? To było najlepsze forum LR jakie znalazłem,więc zapytałem się tutaj...
Kiedyś też zepsuło mi się radyjko.
Możemy.michał_śląsk pisze:Możecie po prostu napisać co robić z tym radiem, ...
Wypierdziel je i kup drugie

-
- jestem tu nowy...
-
- jestem tu nowy...
Miło,że ktoś jeszcze zwraca uwagę na pisownię! Przepraszam za literówke!:)Toroo pisze:Dobry Masz wzrokmichał_śląsk pisze:Ludzie lasu - widać odrazu;)![]()
A Ty jedź sobie na bulwarek, albo lepiej kup słownik i naucz się poprawnej pisowni
Ja?? Nic nie mam do ludzi lasu:). Ale zbyt długie przebywanie w samotności powoduje,że człowiek dziczeje. Dlatego radio jest przydatne nawet w lesie- można sobie jakąs muzyczkę póścić:).
po pierwsze primo
- jest takie coś jak serwis landa, u was na śląsku i okolicach to chyba co 200 km ktoś grzebie w lr'ach, więc proponuje wybrać się do serwisu w celach naprawy
- jak nie do serwisu to do pierwszego zakładu kar ałdio alarmy, to ci naprawią,
- jak ci nikt nie naprawi to sobie skompletuj z allegro - pelno bebechów frelka
PS uważaj na chomiki

OLO wracaj
- jest takie coś jak serwis landa, u was na śląsku i okolicach to chyba co 200 km ktoś grzebie w lr'ach, więc proponuje wybrać się do serwisu w celach naprawy
- jak nie do serwisu to do pierwszego zakładu kar ałdio alarmy, to ci naprawią,
- jak ci nikt nie naprawi to sobie skompletuj z allegro - pelno bebechów frelka
PS uważaj na chomiki

OLO wracaj
jak ktoś ma pecha to i w dupie palec złamie
LR disco 200
5 o'clock offroad team
LR disco 200
5 o'clock offroad team