czy pasuje przekładnia od anglika w disco I
Moderator: Jerry
czy pasuje przekładnia od anglika w disco I
[szukałem ale jakoś nie trafiłem]
czy do disco I 200tdi można włożyć przekładnie kierowniczą z anglika ?
czy do disco I 200tdi można włożyć przekładnie kierowniczą z anglika ?
Długi LC90 do jazdy, krótki GRat do zabawy
- czesław&jarząbek
-
- Kontaktowanie:
oszTy
mogłeś nawet napisać, że do bagażnika mieści się 5 przekładni, co ?
a nie napisałeś ....
a teraz na poważnie, kolega potrzebuje pomocy [ja tam landkiem nie jeżdżę więc mnie to ... ale wiecie, niby takie miłe mieć landka , wszyscy wszystkim pomagają, machają do siebie, nie to co u mnie w grupie prasowanego ryżu] ((wjechałem na ambicję, co?
))
ma uwaloną przekładnię i teraz nie wie czy może zastosować tą z anglika czy ma szukać jednak używki z europejczyka [jednocześnie jakby ktoś zarzucił orientacyjną ceną używki , bo to ja mam mu załatwić a nie chcę mu kotów zwiększać]
[dodane]
już mi ktoś powiedział, że się nie da, więc czekam tylko na potwierdzenie

a teraz na poważnie, kolega potrzebuje pomocy [ja tam landkiem nie jeżdżę więc mnie to ... ale wiecie, niby takie miłe mieć landka , wszyscy wszystkim pomagają, machają do siebie, nie to co u mnie w grupie prasowanego ryżu] ((wjechałem na ambicję, co?

ma uwaloną przekładnię i teraz nie wie czy może zastosować tą z anglika czy ma szukać jednak używki z europejczyka [jednocześnie jakby ktoś zarzucił orientacyjną ceną używki , bo to ja mam mu załatwić a nie chcę mu kotów zwiększać]
[dodane]
już mi ktoś powiedział, że się nie da, więc czekam tylko na potwierdzenie
Długi LC90 do jazdy, krótki GRat do zabawy
- czesław&jarząbek
-
- Kontaktowanie: