Rolka napinacza paska.
Moderator: Jerry
Rolka napinacza paska.
Witam. Zaznaczam że nie posiadam LR Disko, ale znajomy prosił mnie o pomoc. Dlatego zwracam się do szanownego gremium starych wyjadaczy, o poradę i odpowiedź na pytania.
1. Jak zdjąć napinacz paska, staneła rolka.
2. Na tablicy zaświeciła sie kontrolka informująca o wodzie w filtrze paliwa, po tym silnik przestał poprawnie pracować(max 100km/h)
Opisane usterki dotyczą LR Disko TD-5.
1. Jak zdjąć napinacz paska, staneła rolka.
2. Na tablicy zaświeciła sie kontrolka informująca o wodzie w filtrze paliwa, po tym silnik przestał poprawnie pracować(max 100km/h)
Opisane usterki dotyczą LR Disko TD-5.
"..i spojrzał Pan na pracę naszą i był zadowolony,na wieść o zarobkach-usiadł zapłakał.."
- czesław&jarząbek
-
- Kontaktowanie:
OK przedstawię właścicielowi Twoją propozycję, choć szczerze wątpię, że ja zaakceptuje.czesław&jarząbek pisze:ja chętnie kupie ten uszkodzony samochód tak jak jest...ze stojącą rolką i wodą w filtrze
za powiedzmy 30k

"..i spojrzał Pan na pracę naszą i był zadowolony,na wieść o zarobkach-usiadł zapłakał.."
- czesław&jarząbek
-
- Kontaktowanie:
- czesław&jarząbek
-
- Kontaktowanie:
Ad1: Wymienione.czesław&jarząbek pisze:wymienić rolke i filtr.
wtedy może kosztować 41
Ad2: W trakcie.
Cytuje właściciela ,, Twoja chojność rzuca mnie na kolana".
Nie wiem czy to deska od zakrycia kanału, ale faktycznie rąbnoł na kolana.

- czesław&jarząbek
-
- Kontaktowanie:
ale juz ma dokreconaczesław&jarząbek pisze:twojego nie chce...miał podskoczoną głowicę...

i testowana http://www.moli.pl/_photos/1544.jpg
plotkarzu

- czesław&jarząbek
-
- Kontaktowanie:
- czesław&jarząbek
-
- Kontaktowanie:
FaktTRAWOLT pisze: nie bo sknera za mało dawał

Też to wiem.Czasem zdarza mi sie zrobić coś bezinteresownie, tak dla poprawy samopoczucia.klucz13 pisze: Wiedza to towar,towar to handel,handel to szelesty![]()

I pies żyje i kot żyje i czasem warsztat,,żyje"LR_Olek pisze: Wyobraz siobie,ze z "wiedzy" zyja warsztaty.
Mnie tam za wiedzę i jej przekazywanie płacą.