Logo Land Rover i napis DISCOVERY
Moderator: Jerry
- JarekM
-
- Kontaktowanie:
Logo Land Rover i napis DISCOVERY
Witam.
Czy ktoś może dysponuje albo wie skąd pobrać logo Land Rover i napis Discovery w jakimś formacie wektorowym (cdr, wmf)??
Pozdrawiam
Czy ktoś może dysponuje albo wie skąd pobrać logo Land Rover i napis Discovery w jakimś formacie wektorowym (cdr, wmf)??
Pozdrawiam
JarekM
Discovery 2 Td5, '1999
GG:1390529

Discovery 2 Td5, '1999

Re: Logo Land Rover i napis DISCOVERY
jesli dobrze kojarze to kolega Gruzin z forum obraca takim gotowym produktem - moze udostepni Ci wektory jak poprosisz...JarekM pisze: Czy ktoś może dysponuje albo wie skąd pobrać logo Land Rover i napis Discovery w jakimś formacie wektorowym (cdr, wmf)??
pozdr
a co miales crasha?JarekM pisze:Witam.
Pozdrawiam
- JarekM
-
- Kontaktowanie:
nie, nie miałemLR_Olek pisze:a co miales crasha?JarekM pisze:Witam.
Pozdrawiam

ale zanabyłem za całe 3 funty osłonę na koło zapasowe i chcę się pozbyć przy pomocy sitodruku zamieszczonych na niej reklam i telefonów dealera

JarekM
Discovery 2 Td5, '1999

Discovery 2 Td5, '1999

wyslalem Ci logotyp w formacie cdr nie mam napisu discovery ale ten wydaje sie być łatwy do wygenerowania wiec jakby co to piszJarekM pisze:Witam.
Pozdrawiam
"brazylijski serial już nie cieszy jak kiedyś...."
- JarekM
-
- Kontaktowanie:
dzięki, odebrałem.bredfan pisze:wyslalem Ci logotyp w formacie cdr nie mam napisu discovery ale ten wydaje sie być łatwy do wygenerowania wiec jakby co to piszJarekM pisze:Witam.
Pozdrawiam
co do napisu, wydaje się dość prosty, ale muszę ściągnąć jakiś pakiet fontów, bo te co mam nie pasują mi w żaden sposób.
W ostateczności będę musiał zrobić foto napisu i obrysować go ręcznie.
JarekM
Discovery 2 Td5, '1999

Discovery 2 Td5, '1999

-
- jestem tu nowy...
- Kontaktowanie:
http://www.brandsoftheworld.com/[url]ht ... world.com/[/url]
tam logo LR (kilka rodzajów); disco też chyba jest
tam logo LR (kilka rodzajów); disco też chyba jest
rrc 200tdi
gg 1697315
gg 1697315
- JarekM
-
- Kontaktowanie:
ok, poprawię się,bredfan pisze:na masce chyba nie ma napisu "discovery", koledze pewnie chodzi o ten na boku z nibygórami - jest do zrobienia jak najbardzieja kolega Olek w Bieszczady przyjeżdża ? Mapa czeka
chodzi mi o napis Discovery ten z tylnej klapy

Ale już sciągnąłem jakiś pakiet fontów, coś dopasuję.
ale jakby ktoś, gdzieś znalazł ten napis z 'nibygórami' też byłbym wdzięczny..
JarekM
Discovery 2 Td5, '1999

Discovery 2 Td5, '1999

- JarekM
-
- Kontaktowanie:
mogę, ale brak mi takiej bitmapy.Roch pisze:a nie mozesz znalezc zdjecia z nibygoramii samemu zwektoryzowac w corelu np?
rozciagasz bitmape tak zeby pozbyc sie wszystkich nieporzadanych nierownoleglosci i ciagniesz brzegi wzoru wektorem jak najgesciej go zaczepiajac.
godzinka roboty.

JarekM
Discovery 2 Td5, '1999

Discovery 2 Td5, '1999

Jarku eM, ja mam chyba takie napisy gotowe już do naklejenia, mogę Ci zatem ten potrzebny po prostu sprezentować, bo sie walaja po garażu, a dysko już nie mam - napisz tylko o który konkretnie chodzi ?JarekM pisze:ok, poprawię się,bredfan pisze:na masce chyba nie ma napisu "discovery", koledze pewnie chodzi o ten na boku z nibygórami - jest do zrobienia jak najbardzieja kolega Olek w Bieszczady przyjeżdża ? Mapa czeka
chodzi mi o napis Discovery ten z tylnej klapy
Ale już sciągnąłem jakiś pakiet fontów, coś dopasuję.
ale jakby ktoś, gdzieś znalazł ten napis z 'nibygórami' też byłbym wdzięczny..
Predator 110 Td5, Deflorator 90 300Tdi