DISCOVERY II LIFTING PRZEDNIEGO PASA!!CZY KTOS JUZ TO ROBIL?
Moderator: Jerry
- kosma
- jestem tu nowy...
- Kontaktowanie:
DISCOVERY II LIFTING PRZEDNIEGO PASA!!CZY KTOS JUZ TO ROBIL?
Witam.chce zalozyc do disco II z starymi lampami lampy od tego nowszego czyli II po liftingu.oczywiscie cena nowych lamp u dealera jest smieszna wiec zastanawiam sie nad zalozeniem lamp bardziej dostepnych i podobnych gabarytowo od range rovera sport.moze ktos juz mial cos do czynienia z takim dylematem i moze mi cos poradzic:)pozdrawiam
Re: DISCOVERY II LIFTING PRZEDNIEGO PASA!!CZY KTOS JUZ TO RO
moze tutaj znajdziesz jakas wskazowke...kosma pisze:Witam.chce zalozyc do disco II z starymi lampami lampy od tego nowszego czyli II po liftingu
pozdr
Poszukaj na angielskich stronach - tam jest kilka firm, które specjalizują się w takich przeróbkach na nowe lampy i mają chyba gotowe zestawy, ale kosztuje to chyba z pół koła funtów, więc trochę kasy. Na angielskim ebay-u też można takie rzeczy znaleźć.
A możesz powiedzieć czemu to robisz, przedież DII daje rady ze starymi lampami i wygląda ok! Ani Ci się od tego bezpieczeństwo wyraźnie nie poprawi nie wspominając o jakości zmiany do kosztu, ale cóż - Twój cyrk Twoje małpy
A możesz powiedzieć czemu to robisz, przedież DII daje rady ze starymi lampami i wygląda ok! Ani Ci się od tego bezpieczeństwo wyraźnie nie poprawi nie wspominając o jakości zmiany do kosztu, ale cóż - Twój cyrk Twoje małpy

-------------
Disco II było, Disco III było, Terrano II było, teraz Freelander 2 2.2 automat
Disco II było, Disco III było, Terrano II było, teraz Freelander 2 2.2 automat
- RAF z Ochoty
- chiquito83
- chiquito83
- czesław&jarząbek
-
- Kontaktowanie:
świetnie pasują lamy z żuka.kosma pisze:Witam.chce zalozyc do disco II z starymi lampami lampy od tego nowszego czyli II po liftingu.oczywiscie cena nowych lamp u dealera jest smieszna wiec zastanawiam sie nad zalozeniem lamp bardziej dostepnych i podobnych gabarytowo od range rovera sport.moze ktos juz mial cos do czynienia z takim dylematem i moze mi cos poradzic:)pozdrawiam
wkładasz optykę razem z garnkami a do środka pakiet zenonów z allegro
i masz wypas za 640 zeta

#noichuj
a tam z Allegro ...pare mi zostało jeszczeczesław&jarząbek pisze: a do środka pakiet zenonów z allegro
w pakiecie dodam - świecące antenki
i spryskiwacze szyb

gg4987422
LR D2 -skurwiel
Rakieta - resorak nie-do-zajechania
LR D2 -skurwiel
Rakieta - resorak nie-do-zajechania
- czesław&jarząbek
-
- Kontaktowanie: