Klosze pozycji
Moderator: Jerry
- piotrg
- jestem tu nowy...
- Kontaktowanie:
Klosze pozycji
Po jakimś większym deszczu ostatnio, zauważyłem, że moja żarówka w białym kloszu z przodu (pozycja - Def'97), wygląda prawie jak rybka w akwarium. Przy próbie dokręcenia całości zauważylem pęknięcia na kloszu, przez które pewnie przełazi woda do środka. Nabyłem dwa nowe białe klosze i pełen zapału zabrałem się za wymianę. I tu niespodzianka. Okazało się, że klosz stanowi jedną całość z czarną cześcią w której jest zarówka. Pytanie, czy to jest jakoś klejone, czy u mnie z upłwyem lat się to "zwulkanizowało"?
- czesław&jarząbek
-
- Kontaktowanie:
dupaście a nie znawcy...łobydwa...

do 94 jest zdejmowany klosz i żarówka wkładana od przodu+kawałek wiązki zintegrowany z lampą zakończony okrągłymi pinami
od 94 jest lampa bez wiązki z kloszem sklejonym z body. żarówka w obsadce bagnetowej wyjmowana od tyłu. obsadka zakończona jest gniazde z płaskimi pinami.
czyli objaw prawidłowy...klosz sie nie odejmuje...

do 94 jest zdejmowany klosz i żarówka wkładana od przodu+kawałek wiązki zintegrowany z lampą zakończony okrągłymi pinami
od 94 jest lampa bez wiązki z kloszem sklejonym z body. żarówka w obsadce bagnetowej wyjmowana od tyłu. obsadka zakończona jest gniazde z płaskimi pinami.
czyli objaw prawidłowy...klosz sie nie odejmuje...

#noichuj
- czesław&jarząbek
-
- Kontaktowanie:
- Broncosaurus