Witam i pytam
Moderator: Jerry
Witam i pytam
Witam Szanowne Forum,
właśnie stałem się szczęśliwym (jeszcze!!) posiadaczem Discoteki 2,5 TD5 (2001). I mam takie pytanie, gdzie można zanabyć (jakieś namiary jeżeli można) 'duperszmicle' do tego auta typu wkład lusterka zewnętrznego itp. - jakieś szroty itp. w okolicach 'stolycy'.
I jeszcze jedno pytanie, gdzie w 'kaczogrodzie' jest hamownia, która przyjmie moją Discotekę na badanie? Proszę o jakieś namiary!
Jeżeli gdzieś to się pojawiło już na forum to proszę o baty i wskazanie miejsca bo wyszukiwarka mnie chyba niekoniecznie lubi.
właśnie stałem się szczęśliwym (jeszcze!!) posiadaczem Discoteki 2,5 TD5 (2001). I mam takie pytanie, gdzie można zanabyć (jakieś namiary jeżeli można) 'duperszmicle' do tego auta typu wkład lusterka zewnętrznego itp. - jakieś szroty itp. w okolicach 'stolycy'.
I jeszcze jedno pytanie, gdzie w 'kaczogrodzie' jest hamownia, która przyjmie moją Discotekę na badanie? Proszę o jakieś namiary!
Jeżeli gdzieś to się pojawiło już na forum to proszę o baty i wskazanie miejsca bo wyszukiwarka mnie chyba niekoniecznie lubi.
Re: Witam i pytam
lusterka szukaj na allegro a hamowni w VTG
PS. coraz ciekawsze pytania ostatnio na tym offroadowym forum
pozdr
PS. coraz ciekawsze pytania ostatnio na tym offroadowym forum

pozdr
- RAF z Ochoty
w góry i tak pojadęRAF z Ochoty pisze:i jak juższ będziesz wiedział to co?
pojedziesz w góry czy jak?

- Discotheque
-
- Discotheque
-
uuuuu to przykroJarekK pisze:że wkleić to wiem bo było napisane na aukcji - lusterko zamówiłem dlatego żeby nie jeździć do dorabiaczy i tracić czasu a po wylicytowaniu okazuje się, że sobie tylko narobiłem dodatkowej roboty - kolejny allegrowy naciągaczLakoni pisze:wyciąć nie ale wkleić napewno

Forumowym oszołomom mówimy stanowcze NIE!
jak mu odpisałem, że nie mam ochoty robić żadnych szablonów i wymiarów to też milczyDiscotheque pisze:uuuuu to przykroJarekK pisze:że wkleić to wiem bo było napisane na aukcji - lusterko zamówiłem dlatego żeby nie jeździć do dorabiaczy i tracić czasu a po wylicytowaniu okazuje się, że sobie tylko narobiłem dodatkowej roboty - kolejny allegrowy naciągaczLakoni pisze:wyciąć nie ale wkleić napewno, ja czekam na odpowiedz od niego do jakiego modelu Disco ma te wklady ale na razie brak reakcji a tez mam jedno dorabiane ze zwyklego lustra.

- czesław&jarząbek
-
- Kontaktowanie:
CRD100650 lewe
CRD100640 prawe
genuin land rover
101,64zł netto/sztuka
30 zyli aukcja+wyciecie+szablonu+wysyłka szablonu+przesyłka docinanego szkła+mega wkurw jak to potem zamontować bo nie ma spinek+mega wkurwa bo nie obramowane tworzywem lusto oblezie po czterech myciach
król się bawi, złotem sypie...

CRD100640 prawe
genuin land rover
101,64zł netto/sztuka
30 zyli aukcja+wyciecie+szablonu+wysyłka szablonu+przesyłka docinanego szkła+mega wkurw jak to potem zamontować bo nie ma spinek+mega wkurwa bo nie obramowane tworzywem lusto oblezie po czterech myciach

#noichuj
miało być tylko 30zł + wklejenie do starego plastiku - to było warto - "troche" taniej niż 124zł brutto/sztukaczesław&jarząbek pisze:CRD100650 lewe
CRD100640 prawe
genuin land rover
101,64zł netto/sztuka

heheheheJarekK pisze:p.ierdolona aukcja!!!!!!!! kupiłem parę dni temu - gościu mi odpisał, że mam sam zrobić mu rysunek obrysu, zwymiarować i przesłać - może jeszcze mam sobie kur.wa wyciącDiscotheque pisze:Na allegro pojawily sie wklady do lusterek do LRa asferyczne za 30zl.
mi to samo odpisal...
a chcialem kupic szklo lewe

- Discotheque
-
Mam od szklarza, jezdze tak od listopada i kosztowalo 10zl z calym wklejeniem mimo ze podkladowy plastik byl popekany. Wada to nie jest asferyczne i przyciemnione jak oryginalne. Ale jezdzi i dziala.
Za prawe lusterko kompletne uzywke placilem 100zl
Za prawe lusterko kompletne uzywke placilem 100zl
Ostatnio zmieniony sob sie 25, 2007 6:26 pm przez Discotheque, łącznie zmieniany 1 raz.
Forumowym oszołomom mówimy stanowcze NIE!
- czesław&jarząbek
-
- Kontaktowanie:
- Discotheque
-
- czesław&jarząbek
-
- Kontaktowanie:
no i znalazłem ... gość dorabia i jest asferyczne i jak się ma wyprowadzone kable to może być nawet podgrzewane
koszt ... 80 PLN zwykłe a 100 PLN podgrzewane ... jadę dzisiaj dorobić, bo w tym od szklarza (też za 10 zeta) to gó..no widać ... Wygodny jestem a co ....

koszt ... 80 PLN zwykłe a 100 PLN podgrzewane ... jadę dzisiaj dorobić, bo w tym od szklarza (też za 10 zeta) to gó..no widać ... Wygodny jestem a co ....
Disco TD5 '01 +lift [jego]
SALLAAA [jej]
SALLAAA [jej]
co to za hit?borkows pisze:no i znalazłem ... gość dorabia i jest asferyczne i jak się ma wyprowadzone kable to może być nawet podgrzewane![]()
tyle to kosztuje nowe oryginalne...