buczenie
Moderator: Jerry
buczenie
czy mozna jakos wyciszyc silniczek od spryskiwacza szyby tylnej?
- marek_z_gor
- Kontaktowanie:
- Broncosaurus
poprzedni właściciel całą pakę ryflem wyłożył, celowość jak i praktyczność tego rozwiązania pozostawiam do debat przy browarze 
zalega mi coś w stylu takiej wanny...od pół roku nie mogę znaleźć zastosowania dla tego szmelcu
Może dlatego, że preferuje usuwanie zbędnego balastu, a nie dokładanie

zalega mi coś w stylu takiej wanny...od pół roku nie mogę znaleźć zastosowania dla tego szmelcu

Może dlatego, że preferuje usuwanie zbędnego balastu, a nie dokładanie

SeriaIII made by craftsmen-driven by psychos
Silniczek spryskiwacza szyby tylnej wyciszamy:
1. odłączając kabel zasilający
2. wstrzykując pomiędzy budę a zbiornik płynu piankę poliuretanową (nie przesadzić bo pogniecie blachy)
3. można też przywiązać Hindusa do koła zapasowego, dać mu butelkę z wodą i kazać co jakiś czas spryskać. Można jeszcze inaczej z Hindusem ale policja nas zatrzyma za obsceniczne zachowanie
Powodzenia
1. odłączając kabel zasilający
2. wstrzykując pomiędzy budę a zbiornik płynu piankę poliuretanową (nie przesadzić bo pogniecie blachy)
3. można też przywiązać Hindusa do koła zapasowego, dać mu butelkę z wodą i kazać co jakiś czas spryskać. Można jeszcze inaczej z Hindusem ale policja nas zatrzyma za obsceniczne zachowanie

Powodzenia
LR Disco 300
LR SIII reanimacja
Chodój łópiesz
LR SIII reanimacja
Chodój łópiesz
drodzy pisarze 
zrobilem eksperyment, taka mala prowokacje...
wyssalem z palca u nogi ten moj zyciowy problem
a tu w pol dnia takie wypowiedzi ze ho ho.
wniosek...
co by nie napisac,to i tak sie uzyska odpowiedz.
cudowne jest to forum
no,gwoli scislosci zaden spryskiwacz mi nie przeszkadza, a tym bardziej jego dzwiek

zrobilem eksperyment, taka mala prowokacje...
wyssalem z palca u nogi ten moj zyciowy problem
a tu w pol dnia takie wypowiedzi ze ho ho.
wniosek...
co by nie napisac,to i tak sie uzyska odpowiedz.
cudowne jest to forum

no,gwoli scislosci zaden spryskiwacz mi nie przeszkadza, a tym bardziej jego dzwiek

a co bedzie jak jak limit prawidlowych podpowiedzi wyczerpales na ten miesiac i zostaly same fake...LR_Olek pisze:drodzy pisarze
zrobilem eksperyment, taka mala prowokacje... (ciach)

tym samym kazdego posiadacza LR'a z prawdziwym problemem doprowadzisz tym do furii...

i moze Ci sie dopiero wtedy dostac...

Toyka Prado - autobus wycieczkowy