Spotkaniozlot/ 60 urodziny 27-29.06 ;lista na 21str
Moderator: Jerry
- robert_smoldzino
- Kontaktowanie:
Spotkaniozlot/ 60 urodziny 27-29.06 ;lista na 21str
Takesmy sobie latem z Rochem rozmawiali i poponuje spotkanie landrynkowe, bez szczegolnego napinania sie w blocku/lesie/na wydmie ale za to z zona/kochanka/dzieckiem/przybleda. Takie niezobowiazujace spotkanie przy prostych przyjemnosciach typu piwko, ognisko i kielbaska.
Proponowany termin to czerwiec 2008. Wiem, ze jest wczesnie ale mysle, ze wlasnie teraz jest czas na ustalanie terminow imprez w przyszlym sezonie i mozemy tak to wykombinowac zeby jak najwiekszej ilosci ludzi pasowalo - ja jestem otwarty na propozycje.
Lokalizacja - oczywiscie Smoldzino.
www.4x4.smoldzino.org
Proponowany termin to czerwiec 2008. Wiem, ze jest wczesnie ale mysle, ze wlasnie teraz jest czas na ustalanie terminow imprez w przyszlym sezonie i mozemy tak to wykombinowac zeby jak najwiekszej ilosci ludzi pasowalo - ja jestem otwarty na propozycje.
Lokalizacja - oczywiscie Smoldzino.
www.4x4.smoldzino.org
Ostatnio zmieniony wt maja 20, 2008 10:29 am przez robert_smoldzino, łącznie zmieniany 3 razy.
- robert_smoldzino
- Kontaktowanie:
- robert_smoldzino
- Kontaktowanie:
@Saphira - po to wlasnie wrzucilem temat juz, cobysmy jakas formule wypracowali, ja nie widze przyczyny zeby nie rozciagnac tego przed weekend i zrobic dla chetnych np 4 dni a spracowani dotarliby na sam weekend na ten przyklad, wiem ze nie wszyscy moga chciec sie bujac przez caly kraj tylko na weekend
kwestia daty - czy sa jakies naturalnie dluzsze weekendy w czerwcu?
jak wypracujemy date szybko to nas jeszcze do kalendarza dopisza w kilku zagramanicznych zaprzyjaznionych klubach - ciekawiej bedzie
kwestia daty - czy sa jakies naturalnie dluzsze weekendy w czerwcu?
jak wypracujemy date szybko to nas jeszcze do kalendarza dopisza w kilku zagramanicznych zaprzyjaznionych klubach - ciekawiej bedzie
- robert_smoldzino
- Kontaktowanie:
- robert_smoldzino
- Kontaktowanie:
- robert_smoldzino
- Kontaktowanie:
- robert_smoldzino
- Kontaktowanie:
- robert_smoldzino
- Kontaktowanie:
robert_smoldzino pisze: @LR Olek zapraszalem wczesniej juz dawno temu, tylko Roch sie pofatygowal, w przyszlym roku bedziemy na miejscu od Wielkiej Nocy
eeee,gdzie? mam uzyc opcji "szukaj" ja? ja?
od lipca jestes na forum,to cos mi musialo umknac...
tak to bym sie zjawil

wlasnie lustruje twoje wwwwww
- robert_smoldzino
- Kontaktowanie: