Mam pytanko gdzie w Polszy znajdują sie jakieś dobre serwisy landrynek

I interesuje mnie jak drogo sie cenią

Z góry dzieki

Moderator: Jerry
Po pierwsze tu żadnej XYZ RP nie mazaloguj pisze:Witam całą IV RP na forum![]()
Mam pytanko gdzie w Polszy znajdują sie jakieś dobre serwisy landrynek?
I interesuje mnie jak drogo sie cenią??
![]()
Z góry dzieki!
kupiłem silnik, opiłem go mocno i mam dzień dobroci dla zwierzątklucz13 pisze:Teeeee Tasiemiec a ty to zegarynkaTapeworm pisze: zależy co chcesz, robić są warsztaty ze specjalizacjami![]()
To idź trzeźwieć albo się dopijTapeworm pisze:kupiłem silnik, opiłem go mocno i mam dzień dobroci dla zwierzątklucz13 pisze:Teeeee Tasiemiec a ty to zegarynkaTapeworm pisze: zależy co chcesz, robić są warsztaty ze specjalizacjami![]()
Co do serwisów to napisz skąd jesteś bo nie wiem czy z gdańska do krakowa popylać będziesz by się pod kompa podłączyć
Dlaczego nam ubliżaszzaloguj pisze:Witam całą IV RP na forum![]()
zaloguj pisze:Mam pytanko gdzie w Polszy znajdują sie jakieś dobre serwisy landrynek?
zaloguj pisze:Z góry dzieki!
Nie ubliżaj Kuba bo tego nie lubię i za frajera masz liścia wychowawczego przy najbliższym spotkaniuTapeworm pisze:Igor jesteś frajerem wszech czasów
Tapeworm pisze:bo przez parę lat jeździłeś do ASO na alei W. , które słynie z robienia klientów w jajo. Frajer jesteś tym większy, bo w stolicy jest naprawdę od groma warsztatów które zrobiły by ci te defektory raz, a porządnie i za połowę lub nawet 1/3ceny... sprzedaj więc te twoje koszmary, odetchniesz z ulgą, ale frajerem będziesz do końca życia
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości