Schemat komputera Td5
Moderator: Jerry
Schemat komputera Td5
Witam.
Czy ktoś z szanownych miłośników Land Roverów jest w posiadaniu schematu komputera do Td5.
Czy ktoś z szanownych miłośników Land Roverów jest w posiadaniu schematu komputera do Td5.
Maciek
Disco II `99
Disco II `99
- gebels
-
- Lokalizacja: dziś Polska jutro Australia, emigracja mnie przyciąga i to coraz intensywniej
zobacz tu
http://www.autolib.diakom.ru/CARS2/index.html
i po odsyłaczach z tej strony, czasami mają nawet biny do ECU
http://www.autolib.diakom.ru/CARS2/index.html
i po odsyłaczach z tej strony, czasami mają nawet biny do ECU
Czwarte serce 

Re: Schemat komputera Td5
Ątpię żebyś to gdzieś wyrwał chyba że za cięzki szmal bo to towar pieryj sort i spec reglamentowanyMaciekG pisze:Witam.

Zacznij ludzi traktować tak samo jak oni ciebie a od razu poczują się obrażeni i dostaną ataku furii
- gebels
-
- Lokalizacja: dziś Polska jutro Australia, emigracja mnie przyciąga i to coraz intensywniej
Re: Schemat komputera Td5
klucz13 pisze:Ątpię żebyś to gdzieś wyrwał chyba że za cięzki szmal bo to towar pieryj sort i spec reglamentowanyMaciekG pisze:Witam.
Czy ktoś z szanownych miłośników Land Roverów jest w posiadaniu schematu komputera do Td5.![]()
myślisz

ja bym poszukał jeszcze tu
www.carsoft.ru zakładka pemoht tam wybierz LR tam masz sporo, dalej się nie zagłębiałem bo jadę na GPRS i to trochę schodzi
ewentualnie
www.radiotech.kiev.ua
www.rlocman.ru
Czwarte serce 

"coś polepszyć" daje się wymianą/new upgradem EPROMu w ECU,MaciekG pisze:nie jest to tajny projekt, ale czasami samą zmianą elektroniki da się coś polepszyć. Nie tylko zmiana "mapy" coś daje.
pomocna moze być
www.td5alive.com
Predator 110 Td5, Deflorator 90 300Tdi