Podobalo mi sie kurcze!
Moderator: Jerry
- robert_smoldzino
- Kontaktowanie:
Podobalo mi sie kurcze!
Bylem dzis w trasie firmowym Disco z wiejtem. I kurde zaczalem zalowac ze mam tego transita pod maska w swoim stage'u...
Chociaz jak na koniec tankowalem (nie za swoje) to mi troche przeszlo
Ale boszszee jak to szlo (w porownaniu)
Chociaz jak na koniec tankowalem (nie za swoje) to mi troche przeszlo
Ale boszszee jak to szlo (w porownaniu)
no fajnie fajnie!
moj V8 tez tak robi, ale robi tez straszna depreche na stacji
ale ostatnio jechalem swoim autem na impreze integracyjna dla firmy i wymog był taki aby sie z byt czesto nie zatrzymywac to kazałem im kupic wahe zamiast gazu i kupili.
nie ma to jak ktos placi na stacji
jak ja kocham służbowe samochody

moj V8 tez tak robi, ale robi tez straszna depreche na stacji

ale ostatnio jechalem swoim autem na impreze integracyjna dla firmy i wymog był taki aby sie z byt czesto nie zatrzymywac to kazałem im kupic wahe zamiast gazu i kupili.

jak ja kocham służbowe samochody

Range Rover Classic 91' 3,9l
+2"Scorpion Racing, 235/85/R16 BFG AT
+2"Scorpion Racing, 235/85/R16 BFG AT
- robert_smoldzino
- Kontaktowanie:
Pewnie... moja 300ta pali dyche i koniec... znaczy moze ciut wiecej ostatnio bo papucie szerokie wrzucillem ...darkman pisze:no ba ! V8 to brzmi !, sam smak, a zapierdziela.. mniam![]()
noooo troszke wiecej pali, ale coś za coś noblesse oblige
A jak sie ma duzo pod maska to sie nie osczedza... ja mam malo i czy deptam cz nie... jedzie tak samo... wiec nie deptam...
Ale V8 mi sie marzy

Czyli jednak mocy brak w 300Tarsus pisze: Ale V8 mi sie marzy

Grandzik 5.7 V8 Hemi Overland - One Life Live It
NIE KRADNIJ - władza nie lubi konkurencji
Zawsze sie jakies pocieszenie znajdzie na bolaczke, ale V8 faktycznie piekni brzmiTarsus pisze:Mocy mi wystarcza... pocieszam sie ekonomia... ale V8 pieknie gra a ja kocham muzyke

P.S.
Moze bys tak juz podal ten numer do siebie i przestal sie ukrywac.
Grandzik 5.7 V8 Hemi Overland - One Life Live It
WitamTarsus pisze:Mocy mi wystarcza... pocieszam sie ekonomia... ale V8 pieknie gra a ja kocham muzyke
„Muzyka” jest przepiękna i mocy mu nie brakuje, zarówno w terenie jak i po czarnym.
Pije duże bo musi (może uzależniony), ale najwięcej wysysa jak chce się zgnoić plaskacza co to myśli że jest szybki i wszystko mu wolno
- chiquito83
MDW pisze:A i pochwale sie jeszcze, ze zamknalem moim licznik (~200/210) + przeklamania na oponach, czyli co? 220 jechalem, heh.
wiesz, ale z tego co zaobserwowałem to większość LR pokazuje więcej na liczniku niż jest w rzeczywistości, a nie na odwrót

BTW słyszałem o rajdach przeprawowych, rmpst itp itd a Wy tu jakąś nową dziedzinę zakładacie jakieś "rajdy asfaltowe", gdzie głównym kryterium jest kto ile pojechał swoją "terenófką" na czarnym i jakiego plaskacza wydym....

LR Rendzi stajla 

nie my tylko taki jeden w dziale UAzTRAWOLT pisze: a Wy tu jakąś nową dziedzinę zakładacie jakieś "rajdy asfaltowe", gdzie głównym kryterium jest kto ile pojechał swoją "terenófką" na czarnym i jakiego plaskacza wydym....
http://www.rajdy4x4.pl/forum/viewtopic.php?t=47092

właśnie czytałemJarekK pisze:nie my tylko taki jeden w dziale UAzTRAWOLT pisze: a Wy tu jakąś nową dziedzinę zakładacie jakieś "rajdy asfaltowe", gdzie głównym kryterium jest kto ile pojechał swoją "terenófką" na czarnym i jakiego plaskacza wydym....
http://www.rajdy4x4.pl/forum/viewtopic.php?t=47092

LR Rendzi stajla 

dokładnie, ale i mój tyran pokazywał znacznie więcej.. kiedyś cisniemy spokojnie z laweta wioząc mojego defa (zeby mu sie koła nie ubrudziły), gawędzimy, patrzymy wszyscy nas z prawej mijają a na liczniku 140TRAWOLT pisze:MDW pisze:A i pochwale sie jeszcze, ze zamknalem moim licznik (~200/210) + przeklamania na oponach, czyli co? 220 jechalem, heh.
wiesz, ale z tego co zaobserwowałem to większość LR pokazuje więcej na liczniku niż jest w rzeczywistości, a nie na odwrót![]()
BTW słyszałem o rajdach przeprawowych, rmpst itp itd a Wy tu jakąś nową dziedzinę zakładacie jakieś "rajdy asfaltowe", gdzie głównym kryterium jest kto ile pojechał swoją "terenófką" na czarnym i jakiego plaskacza wydym....

Predator 110 Td5, Deflorator 90 300Tdi