poszukiwania info o lr defender 90

wszystkie serie i modele...

Moderator: Jerry

wolf78
jestem tu nowy...
jestem tu nowy...

poszukiwania info o lr defender 90

Post autor: wolf78 » sob paź 13, 2007 7:36 pm

Witam Szanownych użytkowników marki LR :D . A teraz do rzeczy. Poszukuje od dłuższego czasu wszelakich informacji o lr defender 90 a mianowicie przeróbce tego modelu na autko, któremu odpowiadał by ten post http://www.rajdy4x4.pl/forum/viewtopic. ... praw%F3wke Na swoje usprawiedliwienie mogę dodać, że opisy i fotki posiadałem lecz po awarii kompa wszystko utraciłem. I zonk od 4 dni buszuje po necie i nic nie mogę znaleźć. Może stronka na której to widziałem przestała itsniec :( , opis w wyżej wymienionym linku, pasował by mi do danych, które posiadałem ba napisałem nawet do osoby biorącej udział w tej wyprawie, lecz cusik chyba sie dzieje nie tak w wiadomościach, bo nic mi nie chce wysyłać ale nie oto chodzi. Jeśli ktoś z osób czytających ten post miał by jakieś info w sprawie tej przeróbki, proszę o odpowiedź, gdyż zamierzam poddać swojego lr takiej właśnie przeróbce nadwozia. :D Z góry dziękuje i czekam z niecierpliwością na odp.pozdrawiam. wolf

Awatar użytkownika
grzegorzh

Re: poszukiwania info o lr defender 90

Post autor: grzegorzh » wt paź 23, 2007 1:30 pm

wolf78 pisze:ba napisałem nawet do osoby biorącej udział w tej wyprawie, lecz cusik chyba sie dzieje nie tak w wiadomościach, bo nic mi nie chce wysyłać ale nie oto chodzi
1. Jeśli wysyłasz PW to wiadomość jest w folderze "Wysłane" dopiero po przeczytaniu przez odbiorcę, do tego czasu jest w folderze "Do Wysłania".
2. Jeśli kontaktujesz się przez PW z Norbertem, to może nie przeczytać, bo zdaje się przestał korzystać z tego forum.
3. Jeśli chcesz skontaktować się z Norbertem zobacz tu:
http://www.njz.pl/

bast

Post autor: bast » wt paź 23, 2007 1:36 pm

@wolf78 jak Ci sie uda załatwić to ja też chce... :)2
podeślij na priv
LR DISCOVERY '91 200 Tdi

wolf78
jestem tu nowy...
jestem tu nowy...

Post autor: wolf78 » pn paź 29, 2007 8:49 pm

Witam :D w piątek będę w posiadaniu kilkunastu fotek z przeróbki wyżej wymienionego LR tak wiec chętnym porozsyłam na pw :D .Pozdrawiam dzięki za odzew :D

ODPOWIEDZ

Wróć do „Land Rover, Range Rover”