Discovery ll przygotowanie do wody
Moderator: Jerry
Discovery ll przygotowanie do wody
Jak w podstawowy sposób przygotować disco 2 do wjazdu do wody.
Re: Discovery ll przygotowanie do wody
podstawę auta ustawić na pochyleniu tak aby była skierowana dziobem do wody i ....bodziu pisze:Jak w podstawowy sposób przygotować disco 2 do wjazdu do wody.
a no i jak jest dobry kapitan to może pójść z nią ...

LR Rendzi stajla 

Etam to już było, tyłem też można się zanurzaćTRAWOLT pisze:
podstawę auta ustawić na pochyleniu tak aby była skierowana dziobem do wody i ....

SeriaIII made by craftsmen-driven by psychos
tyłem to żadne wyzwanieTapeworm pisze:Etam to już było, tyłem też można się zanurzaćTRAWOLT pisze:
podstawę auta ustawić na pochyleniu tak aby była skierowana dziobem do wody i ....
face to face

LR Rendzi stajla 

żeby nie było że nie w temacie to nijakibodziu pisze:Jak w podstawowy sposób przygotować disco 2 do wjazdu do wody.

o kominach chyba specjalnie pisać nie muszę
no i D2 ma więcej elektryki - ale ja to się wogóle na tym nie znam

LR Rendzi stajla 

sprecyzuj do jakiej glebokosci,bo do 50cm mozesz wjezdzac smialobodziu pisze:Jak w podstawowy sposób przygotować disco 2 do wjazdu do wody.
a pozniej to ci sie dywaniki zamocza
a tak na powaznie,to po co chcesz do wody wjezdzac?

no a poco sie wjezdza?LR_Olek pisze:a tak na powaznie,to po co chcesz do wody wjezdzac?
zeby sprawdzic czy wyjedzie!
Landrąver Discovęry 200tdi
To dobre pytanie. To auto nie jest do extremu. Chcesz extrem kup Samuraia.LR_Olek pisze:
a tak na powaznie,to po co chcesz do wody wjezdzac?
Tam za 300pln zmienisz ukrecona skrzynie biegow. W naszych D2 300pln to kosztuje ustawienie na stanowisku diagnostycznym. Co prawda niedawno przejezdzalem przez mala rzeczke w towarzystwie Samuraia kolegi Gobia. U mnie woda byla do 1/2 kola a Gobio pchal fale czolowa przed Samuraiem.

Pogadaj z @MaciekG, on ma spore doświadczenie w wodowaniu DII, i radzi sobie nieźle.bodziu pisze:Jak w podstawowy sposób przygotować disco 2 do wjazdu do wody.
Td5DISCO
Grupa D!
Grupa D!
http://aukcjewp.wp.pl/show_item.php?ite ... 4348#photo
w 99 były takie lampy ?
zdawało mi się - że po 2002 roku to standard był
a tak wogle , to gdzie się podział topik z ogłoszeniami ?
w 99 były takie lampy ?
- misialek
-
Również duże doświadczenia w wodowaniu DII ma Krakowiak, zazwyczaj kończyło się na wymianie tych super tanich wtryskiwaczy w TD5.borty pisze:Pogadaj z @MaciekG, on ma spore doświadczenie w wodowaniu DII, i radzi sobie nieźle.bodziu pisze:Jak w podstawowy sposób przygotować disco 2 do wjazdu do wody.
Ranger, XC70, XTZ660
to jakaś wieksza rzeźba bo lampy od konca 2002 szły, siedzenia od 2001 szły . albo szczep albo angol po przekładce albo po dzwonku i z 2 jednego zrobili. zegary i tylne lampy sa z modelu poniżej tego co miał już te soczewki lampy.selim pisze:http://aukcjewp.wp.pl/show_item.php?ite ... 4348#photo
w 99 były takie lampy ?
i nikt mnie nie przekona ze białe jest białe a czarne jest czarne
- hpx4000
-
- Kontaktowanie:
Moze to co w P38 czyli pod kierowca EAS i komputer silnika a pod pasażera BeCM. Do tego jeszcze ABS i poduchy… Tak czy siak ich kontakt z wodą zakończy ich żywot
Range Rover V8 Outsourcing IT